Στις 30 Νοεμβρίου έχει επαναληπτικές δημοτικές εκλογές σε τρεις δήμους - iefimerida.gr

Στις 30 Νοεμβρίου έχει επαναληπτικές δημοτικές εκλογές σε τρεις δήμους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κάτοικοι τριών δήμων θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή 30 Νοεμβρίου προκειμένου να ψηφίσουν για δημοτικές αρχές, αφού θα διεξαχθούν επαναληπτικές εκλογές μετά από ενστάσεις που είχαν υποβληθεί.

Οπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών σε Καισαριανή, Μάνδρα-Ειδυλλία και Τροιζηνία-Μέθανα θα ξαναγίνουν εκλογές.

Συγκεκριμένα οι δημότες Καισαριανής θα κληθούν να επιλέξουν για τη νέα τοπική διοίκηση ανάμεσα στη Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής (ΣΥΡΙΖΑ) με επικεφαλής τον Γ.Κοντόσταυλο, ο οποίος αναδείχτηκε δήμαρχος βάσει των αποτελεσμάτων του Μαΐου και τη Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής (ΚΚΕ) με υποψήφιο δήμαρχο τον Η.Σταμέλο.

Η Λαϊκή Συσπείρωση είχα λάβει την τρίτη θέση και είχε τεθεί εκτός β' γύρου για μόλις μία ψήφο. Η παράταξη είχε από την αρχή ενημερώσει ότι θα καταθέσει ένσταση, υποστηρίζοντας ότι στην καταμέτρηση ψήφων του α' γύρου υπήρξαν ψηφοδέλτιά της που καταμετρήθηκαν κακώς ως άκυρα.

Από την άλλη οι δημότες-ψηφοφόροι της Μάνδρας-Ειδυλλίας και Τροιζηνίας-Μεθάνων θα χρειαστούν δύο Κυριακές για να επιλέξουν νέες δημοτικές αρχές, καθώς η διαδικασία επαναλαμβάνεται από την αρχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ