Χωρίς «παρατράγουδα» οι παράλληλες συγκεντρώσεις αντιφασιστών και Χρυσαυγιτών [εικόνες] - iefimerida.gr

Χωρίς «παρατράγουδα» οι παράλληλες συγκεντρώσεις αντιφασιστών και Χρυσαυγιτών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε επιφυλακή βρισκόταν η αστυνομία για τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν χωρίς επεισόδια τελικά, από Χρυσή Αυγή και αντιρατσιστικές οργανώσεις στο Νέο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, 1.500 μέλη της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν στη Λεωφόρο Ηρακλείου, στη μνήμη των δύο δολοφονημένων μελών της, Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη, καθώς το Σάββατο συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη δολοφονία τους.

«Πέρασε ένας χρόνος και δεν έχει βρεθεί τίποτε απολύτως. Όλες οι υπηρεσίες του κράτους δεν μπορούσαν να βρουν τους δολοφόνους, γιατί ήταν απασχολημένοι στη δίωξη της Χρυσής Αυγής», είπε στην ομιλία του ο βουλευτής της Ηλίας Παναγιώταρος. «Η θυσία των παλικαριών είναι πολύ βαριά και θέλω να συνεχίσω για όλα αυτά που πίστευε το παιδί μου », είπε ο πατέρας του Γιώργου Φοντούλη, ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν λαμπαδηδρομία μέχρι το κοιμητήριο που βρίσκεται 300 μέτρα μακριά από το σημείο κι έχει ταφεί ο Γιώργος Φουντούλης.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του Μάνου Καπελώνη έχει ζητήσει μέσω της νομικής οδού από την οργάνωση, να μην εκμεταλλεύεται τη μνήμη του.

Παράλληλα, λίγα μέτρα πιο μακριά, έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Ηράκλειο είχαν συγκεντρωθεί περίπου 300 μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων.

Τελικά, το κλίμα είναι ήρεμο, αλλά η αστυνομία υπό τον φόβο να γίνουν πορείες και να «συναντηθούν» οι δύο συγκεντρώσεις επιτηρουσε τα σημεία με 10 διμοιρίες.

Χωρίς «παρατράγουδα» οι παράλληλες συγκεντρώσεις αντιφασιστών και Χρυσαυγιτών [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Χωρίς «παρατράγουδα» οι παράλληλες συγκεντρώσεις αντιφασιστών και Χρυσαυγιτών [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Χωρίς «παρατράγουδα» οι παράλληλες συγκεντρώσεις αντιφασιστών και Χρυσαυγιτών [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Χωρίς «παρατράγουδα» οι παράλληλες συγκεντρώσεις αντιφασιστών και Χρυσαυγιτών [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Χωρίς «παρατράγουδα» οι παράλληλες συγκεντρώσεις αντιφασιστών και Χρυσαυγιτών [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Πηγή φωτό: ΑΠΕ /Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ