Αυτό είναι το καμένο σπίτι του Μάριο Μπαλοτέλι στην Αγγλία -Εβαλε φωτιά μόνος του με πυροτεχνήματα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το καμένο σπίτι του Μάριο Μπαλοτέλι στην Αγγλία -Εβαλε φωτιά μόνος του με πυροτεχνήματα [εικόνες]

MPALOTELI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι φωτογραφίες από το καμένο σπίτι του Μάριο Μπαλοτέλι, ο οποίος πριν από τρία χρόνια άναψε πυροτεχνήματα στο μπάνιο και έφερε την καταστροφή.


Τον Οκτώβριο του 2011 ο τότε επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι και μερικοί φίλοι του είχαν τη ιδέα να ανάψουν πυροτεχνήματα στο μπάνιο του, το οποίο λαμπάδιασε, με συνέπεια να λιώσουν τα είδη υγιεινής και να προκληθούν υλικές ζημιές σε διάφορα μέρη της πολυτελούς κατοικίας.

Ο βρετανικός Τύπος τον χλεύασε και στον πρώτο αγώνα μετά το περιστατικό, το ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ", ο "Super Mario" σκόραρε, σήκωσε τη φανέλα του και αποκάλυψε ένα φανελάκι που έγραφε: "Γιατί πάντοτε εγώ;"

Τρία χρόνια μετά και πάλι παραμονές του ντέρμπι του Μάντσεστερ, με το οποίο δεν έχει σχέση ο Μάριο Μπαλοτέλι, η εφημερίδα "Daily Mail" δημοσίευσε φωτογραφίες μετά την πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ