Θρίαμβος με 74-69 για την εθνική επί της Κροατίας - iefimerida.gr

Θρίαμβος με 74-69 για την εθνική επί της Κροατίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που είχε δύο όψεις, η Εθνική μας κατάφερε να κερδίσει την Κροατία με 74-69 σε ένα ματς για πολύ γερά νεύρα.

Ενώ η Εθνική ήταν μπροστά με 17 πόντους στο α' ημίχρονο παίζοντας καταπληκτικό μπάσκετ με άμυνα για σεμινάριο και φοβερούς συνδιασμούς, στο β' ημίχρονο όλα αντιστράφησαν και η Κροατία εξαπέλυσε αντεπίθεση ισχύος, ροκανίζοντας τη διαφορά μέχρι και τους 2 πόντους.

Η Εθνική όμως παρόλο το νεαρό των παιχτών, κατάφερε να δείξει χαρακτήρα και να επικρατήσει διατηρώντας τη ψυχραιμία της μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η εθνική κατέλαβε την 2η θέση στον όμιλο

Τη 2η θέση του Γ΄ ομίλου τελικά κατέλαβε η εθνική ανδρών στην Α΄ φάση του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, μετά τη νίκη της ΠΓΔΜ, , επί της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μεταφέρει μία νίκη (Φινλανδία) και μία ήττα (ΠΓΔΜ) στην φάση των «12» της διοργάνωσης, ενώ η ΠΓΔΜ μεταφέρει 2 νίκες (Ελλάδα, Φινλανδία). Με 0 νίκες και 2 ήττες περνάει στην επόμενη φάση η Φινλανδία που είχε πλεονέκτημα σε τριπλή ισοβαθμία με τις Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Κροατία.

Οι παίκτες του Ηλία Ζούρου θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση τις Σλοβενία (8/9), Ρωσία (10/9) και Γεωργία (12/9).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ