Έναρξη της σχολικής εκστρατείας της Unicef - iefimerida.gr

Έναρξη της σχολικής εκστρατείας της Unicef

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας, δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κας Εύης Χριστοφιλοπούλου και του Προέδρου της UNICEF κ. Λάμπρου Κανελλόπουλου έγινε η έναρξη της νέας Σχολικής Εκστρατείας UNICEF 2011 στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα.

Στον εκθεσιακό χώρο θα λειτουργεί μεγάλο Bazaar της UNICEF από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ φιλοξενείται επίσης μεγάλη Έκθεση Φωτογραφίας από επώνυμους φωτογράφους της UNICEF με εικόνες από την τρέχουσα Κρίση στο Κέρας της Αφρικής, όπου η UNICEF βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών προσπαθώντας να τα σώσει από τον υποσιτισμό.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των σχολικών ειδών και δώρων της UNICEF μετατρέπονται σε βοήθεια για τα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Προτεραιότητα αποτελεί για τη UNICEF η συνέχιση του σχολείου για τα παιδιά σε περιπτώσεις ανθρωπιστικών κρίσεων και φυσικών καταστροφών.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Σχολική Συλλογή UNICEF 2011 και για την κρίση στο Κέρας της Αφρικής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της UNICEF www.unicef.gr

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ