Οι Ρώσοι εκτόξευσαν από υποβρύχιο πυρηνικό πύραυλο -Μπορεί να πλήξει ολόκληρη πόλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Ρώσοι εκτόξευσαν από υποβρύχιο πυρηνικό πύραυλο -Μπορεί να πλήξει ολόκληρη πόλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τηλεοπτικό συνεργείο κατάφερε κι εξασφάλισε πλάνα από τη δοκιμαστική εκτόξευση πυρηνικού πυραύλου τύπου Bulava από το ρωσικό υποβρύχιο Yury Dolgoruky, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στη θαλάσσια περιοχή στα βορειοανατολικά της Ρωσίας.

Στο βίντεο που απαθανατίζεται η εκτόξευση, διακρίνεται επίσης και ο ενθουσιασμός του πληρώματος, καθώς η δοκιμή ενός από τα πιο ισχυρά όπλα στον κόσμο, που μπορεί να πλήξει μέχρι και ολόκληρη πόλη ήταν επιτυχής.

Επίσης, στα πλάνα διαπιστώνεται πως τα μέλη του πληρώματος έδρασαν σαν να επρόκειτο για συνθήκες πραγματικού πολέμου, τηρώντας κατά γράμμα το πρωτόκολλο.

Ο πύραυλος, ο οποίος είναι τελευταίας γενιάς, εκτοξεύθηκε 5.000 χλμ. Μακριά. Σημειώνεται ότι ο συγκεκριμένος τύπος υποβρυχίου μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 16 πυραύλους Bulava.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ