Μαφιόζικο χτύπημα στην Ομόνοια -Νεκρός 44χρονος πατέρας δύο παιδιών [εικόνες]

Ενας άνδρας 44 ετών έπεσε νεκρός περίπου στις 4 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα -πιθανώς 4Χ4- άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ ή MP5 εναντίον του. Στο σημείο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εντοπίσει ήδη 8 κάλυκες.

Το θύμα βρισκόταν σε καφέ-μπαρ της περιοχής, στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης. Μάλιστα, από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και μία 21χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο 44χρονος, πατέρας δύο παιδιών που εργαζόταν στο αεροδρόμιο, ήταν φίλος ιδιοκτήτη άλλου καφέ στην περιοχή, όπου και είχε πάει. Ωστόσο, ο φίλος του έκλεισε στις 2 η ώρα και ο 44χρονος πήγε στο παρακείμενο καφέ-μπαρ για να συνεχίσει τη διασκέδασή του. Γύρω στις 4 το τζιπ με τους εκτελεστές πέρασε έξω από το καφέ-μπαρ -εκείνη την ώρα μέσα ήταν περίπου 30 άτομα- και οι δράστες γάζωσαν το μαγαζί μέσα από το όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν ο 44χρονος να πέσει νεκρός ενώ ήταν μέσα στο μαγαζί.

Αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες σε όλη την περιοχή, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις η αιτία της δολοφονικής επίθεσης ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, όμως η Αστυνομία προς το παρόν δεν μπορεί να αποκλείσει καμία πιθανότητα.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη, καθώς οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ