Μαφιόζικο χτύπημα στην Ομόνοια -Νεκρός 44χρονος πατέρας δύο παιδιών [εικόνες] - iefimerida.gr

Μαφιόζικο χτύπημα στην Ομόνοια -Νεκρός 44χρονος πατέρας δύο παιδιών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας άνδρας 44 ετών έπεσε νεκρός περίπου στις 4 τα ξημερώματα, όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε όχημα -πιθανώς 4Χ4- άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ ή MP5 εναντίον του. Στο σημείο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν εντοπίσει ήδη 8 κάλυκες.

Το θύμα βρισκόταν σε καφέ-μπαρ της περιοχής, στη συμβολή των οδών Χίου και Κρήτης. Μάλιστα, από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε και μία 21χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο 44χρονος, πατέρας δύο παιδιών που εργαζόταν στο αεροδρόμιο, ήταν φίλος ιδιοκτήτη άλλου καφέ στην περιοχή, όπου και είχε πάει. Ωστόσο, ο φίλος του έκλεισε στις 2 η ώρα και ο 44χρονος πήγε στο παρακείμενο καφέ-μπαρ για να συνεχίσει τη διασκέδασή του. Γύρω στις 4 το τζιπ με τους εκτελεστές πέρασε έξω από το καφέ-μπαρ -εκείνη την ώρα μέσα ήταν περίπου 30 άτομα- και οι δράστες γάζωσαν το μαγαζί μέσα από το όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν ο 44χρονος να πέσει νεκρός ενώ ήταν μέσα στο μαγαζί.

Μαφιόζικο χτύπημα στην Ομόνοια -Νεκρός 44χρονος πατέρας δύο παιδιών [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες σε όλη την περιοχή, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις η αιτία της δολοφονικής επίθεσης ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, όμως η Αστυνομία προς το παρόν δεν μπορεί να αποκλείσει καμία πιθανότητα.

Μαφιόζικο χτύπημα στην Ομόνοια -Νεκρός 44χρονος πατέρας δύο παιδιών [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Μαφιόζικο χτύπημα στην Ομόνοια -Νεκρός 44χρονος πατέρας δύο παιδιών [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μαφιόζικο χτύπημα στην Ομόνοια -Νεκρός 44χρονος πατέρας δύο παιδιών [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη, καθώς οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ