Αντί να σερβίρει καφέ μοίραζε τραπουλόχαρτα - iefimerida.gr

Αντί να σερβίρει καφέ μοίραζε τραπουλόχαρτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε χαρτοπαικτική λέσχη είχε μετατρέψει το καφενείο της 38χρονη από το Ηράκλειο. Η ίδια αναζητείται από την αστυνομία, ενώ συνελήφθη ο υπεύθυνος λειτουργίας του καταστήματος και άλλα επτά άτομα, που έπαιζαν σε αυτό τυχερά παιχνίδια.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου πραγματοποίσαν έλεγχο στο καφενείο, που λειτουργούσε χωρίς άδεια, και διαπίστωσαν ότι ο υπεύθυνός του, 24χρονος αλλοδαπός, είχε διοργανώσει -και συνελήφθη γι αυτό- το παιχνίδι «POKER TEXAS HOLD EM», στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν επτά ακόμη άτομα, από 19 έως 60 χρονών, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.055 ευρώ, μια δέσμη τραπουλόχαρτα και 262 μάρκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ