H oργή της Βέφας στην κηδεία προς τους δημοσιογράφους: «Τώρα τη θυμηθήκατε την Αλεξία; Οσο ζούσε το κορίτσι έπρεπε» [εικόνες] - iefimerida.gr

H oργή της Βέφας στην κηδεία προς τους δημοσιογράφους: «Τώρα τη θυμηθήκατε την Αλεξία; Οσο ζούσε το κορίτσι έπρεπε» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εστρεψε το πρόσωπο προς τις τηλεοπτικές κάμερες στο νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας η Βέφα Αλεξιάδου και με απόγνωση και θυμό είπε: «Τώρα θυμηθήκατε την Αλεξία;». Μάταια προσπαθούσε ο άντρας που τη συνόδευε να τη συγκρατήσει, η κ. Αλεξιάδου συνέχισε να τους μιλάει.

«Οσο ζούσε το κορίτσι και εργαζόταν έπρεπε να τη θυμούνται», είπε με εμφανή πικρία. Τι κι αν της έλεγε ο συνοδός της ότι βρίσκονται εκεί για να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους, η Βέφα Αλεξιάδου ήταν ασυγκράτητη. Η κηδεία άρχισε στις 3 το μεσημέρι μέσα σε πλήθος κόσμου και με τους περισσότερους σε κατάσταση σοκ λόγω του ξαφνικού θανάτου της Αλεξίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ