Αυτή την Κυριακή ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος θα ψυχαναλύσει τον Σταύρο Θεοδωράκη - iefimerida.gr

Αυτή την Κυριακή ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος θα ψυχαναλύσει τον Σταύρο Θεοδωράκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ώρα για τη συνάντηση του Στέλιου Ράμφου με τον Σταύρο Θεοδωράκη έφθασε. Την Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Acro, στην Ιερά Οδό 7-11 (στην γωνία δηλαδή με την Πειραιώς), ο Στέλιος Ράμφος θα μιλήσει και θα συζητήσει με τον Σταύρο Θεοδωράκη για τα αδιέξοδα της πολιτικής.

Η ιδέα των νέων του Ποταμιού να καλέσουν τον γνωστό φιλόσοφο και συγγραφέα να συζητήσει με τον Επικεφαλής του Ποταμιού αυτά που δεν τολμά να σκεφθεί το παλιό πολιτικό σύστημα, αγκαλιάστηκε τελικά από πολλούς περισσότερους από όσους είχαμε υπολογίσει. Σε πολλές πόλεις της Ελλάδας οι νέοι του Ποταμιού έχουν προγραμματίσει ήδη να συνδεθούν ταυτόχρονα με το Acro και να μεταδώσουν «ζωντανά» αυτή την ενδιαφέρουσα συνάντηση και συζήτηση.
Προσοχή όμως: Οι φίλοι της Αθήνας που έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή αλλά και όσοι αποφασίσουν τώρα να παραβρεθούν, θα πρέπει να είναι στο Acro μέχρι τις 11.30 το πρωί για να μπορέσουν έτσι να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους.
Οι νέοι του Ποταμιού έχουν φροντίσει να υπάρχει και κολατσιό (γνήσιο κουλούρι Θεσσαλονίκης, τυρί αλλά και γλυκό!) για όλους όσους αποφασίσουν να περάσουν το μεσημέρι της Κυριακής μαζί τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ