Νέες φωτογραφίες του νεκρού Τσε Γκεβάρα στη δημοσιότητα 47 χρόνια μετά τη δολοφονία του [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέες φωτογραφίες του νεκρού Τσε Γκεβάρα στη δημοσιότητα 47 χρόνια μετά τη δολοφονία του [εικόνες]

Νέες φωτογραφίες του Τσε Γκεβάρα στη δημοσιότητα 47 χρόνια μετά τη δολοφονία του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δημοσιότητα έφερε ανέκδοτες φωτογραφίες της σορού του Τσε Γκεβάρα η ισπανική εφημερίδα El Pais. Τις είχε στην κατοχή του ο ανιψιός ενός ιερέα στη Σαραγόσα.

Ο Ερνέστο Γκεβάρα ντε λα Σέρνα δολοφονήθηκε πριν από 47 χρόνια στη Βολιβία, όμως υπήρχαν φωτογραφίες του οι οποίες δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο φωτορεπόρτερ Μαρκ Χούτεν τις είχε παραδώσει στον ιεραπόστολο Λουίς Κουαρτέρο αφού φοβόταν ότι δεν θα καταφέρει να τις βγάλει από τη Βολιβία. Ο ίδιος κατάφερε τελικά να ταξιδέψει για την Ισπανία, παίρνοντας μαζί του τις φωτογραφίες, τις οποίες φυλούσε ένα κουτί πούρων.

Μεταξύ των φωτογραφιών υπήρχαν κάποιες «γνωστές» αλλά και κάποιες εντελώς άγνωστες, όπως της συμπολεμίστριας του Τσε, Ταμάρα Μπούνκε, ενώ σε κάποιες άλλες εμφανίζεται το άψυχο σώμα του Τσε Γκεβάρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φωτογραφίες Τσε Γκεβάρα πούρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ