Αυτή είναι η νέα βίλα του Μπρους Γουίλις στη Νέα Υόρκη -Κοστίζει... μόνο 9 εκατ. δολάρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η νέα βίλα του Μπρους Γουίλις στη Νέα Υόρκη -Κοστίζει... μόνο 9 εκατ. δολάρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πού κοιμάται ο Μπρους Γουίλις όταν δεν ξημεροβραδιάζεται στα στούνιο του Χόλιγουντ για το γύρισμα μιας ταινίας; Πού ακριβώς βρίσκεται το ησυχαστήριό του;

Σύμφωνα με το Business Insider, το νέο σπίτι του φημισμένου ηθοποιού και της γυναίκας του Έμμα Χέμινγκ βρίσκεται στα περίχωρα της Νέας Υόρκης (μία ώρα από το κέντρο), στην περιοχή Μπέντφορντ.

Πρόκειται για ένα σπίτι 8.000 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, θερμαινόμενη πισίνα και γήπεδο τένις. Η γειτονιά είναι γεμάτη από αστέρες του Χόλιγουντ. Αρκεί να σκεφτεί κανείς πως γείτονες του Γουίλις είναι οι Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς, Μάικλ Ντάγκλας, Μάρθα Στούαρτ, Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς.

Το χρήματα που κατέβαλε ο Γουίλις για να αποκτήσει τη συγκεκριμένη βίλα αγγίζουν τα εννέα εκατομμύρια δολάρια. Αν μη τι άλλο, το πορτοφόλι του σούπερ σταρ της έβδομης τέχνης αντέχει...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ