Στις 3 το μεσημέρι έγινε η κηδεία της Αλεξίας Αλεξιάδου -Υπό κατάρρευση η μητέρα της Βέφα

σε λίγες μέρεςΣπαρακτικές είναι οι στιγμές που ζει η Βέφα Αλεξιάδου, όπως και οι κόρες και ο σύζυγος της Αλεξίας Αλεξιάδου που έφυγε χθες ξαφνικά, την ώρα που κοιμόταν, σε ηλικία μόλις 41 ετών. Χιλιάδες μηνύματα έχουν πλημμυρίσει τα social media, ενώ, όπως έγινε γνωστό, η κηδεία θα γίνει τελικά σήμερα στο Νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας.

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός θα γίνει στις 3 μετά το μεσημέρι και με τους συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της Αλεξίας να βρίσκονται κυριολεκτικά σε κατάσταση σοκ. Υπό κατάρρευση είναι η μητέρα της Βέφα Αλεξιάδου, η οποία κυριολεκτικά συνειδητοποίησε μόνη της τον χαμό της κόρης της, αφού συγγενείς και φίλοι που βρίσκονταν σπίτι τής έλεγαν ότι η Αλεξία έχει υποστεί σοβαρότατη κρίση άσθματος και νοσηλεύεται. Ομως η διαρροή της είδησης στα μέσα ενημέρωσης δεν κράτησε για πολύ κρυφή την τραγική είδηση και αναγκάστηκαν να της το αποκαλύψουν.

Η Αλεξία Αλεξιάδου είχε δύο κόρες, ηλικίας 17 και 10 ετών. Με τη μικρότερη, την Γενοβέφα, προγραμμάτιζε ταξίδι στις ΗΠΑ ...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ