Αυτά είναι τα αγαπημένα ξενοδοχεία των κροίσων: Χλιδή και άνεση σε όλο τους το μεγαλείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτά είναι τα αγαπημένα ξενοδοχεία των κροίσων: Χλιδή και άνεση σε όλο τους το μεγαλείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μην έχουμε τα χρήματα να τα επισκεφθούμε, μπορούμε, όμως, να ονειρευόμαστε... Μία πρόσφατη έρευνα του «New World Wealth» κατέδειξε ποια ξενοδοχεία προτιμούν οι πολυεκατομμυριούχοι ανά τον κόσμο όταν επισκέπτονται άλλη πόλη ή χώρα από αυτήν στην οποία δραστηριοποιούνται.

Για τις ανάγκες της έρευνας, ως «πολυεκατομμυριούχοι» νοούνται οι πελάτες με προσωπική περιουσία και μετρητά που ανέρχονται σε τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια. Η έρευνα στηρίχθηκε σε δεδομένα που συγκεντρώθηκαν παγκοσμίως από τις διαμονές σε ξενοδοχεία τουλάχιστον 20.000 πολυεκατομμυριούχων κατά το διάστημα Ιουνίου 2013-Ιουνίου 2014.

Η παγκόσμια πρωτιά ανήκει στο Λας Βέγκας, και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «The Bellagio», που είναι στην κορυφή της λίστας με 6.400 πολυεκατομμυριούχους επισκέπτες. Ακολουθεί το «The Plaza» στη Νέα Υόρκη, ενώ τρίτο είναι ένα ακόμα ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας, το «Caesars Palace». Για την τέταρτη θέση επιστρέφουμε πάλι στη Νέα Υόρκη, για να ονειρευτούμε τη διαμονή μας στο υπερπολυτελές «The Waldorf Astoria». Τέλος, για την πέμπτη θέση αλλάζουμε ήπειρο και μεταφερόμαστε στην Ασία, και συγκεκριμένα στο «Τhe Marina Bay Sands Hotel».

«The Bellagio»

Αυτά είναι τα αγαπημένα ξενοδοχεία των κροίσων: Χλιδή και άνεση σε όλο τους το μεγαλείο [εικόνες] | iefimerida.gr 1«The Plaza»

Αυτά είναι τα αγαπημένα ξενοδοχεία των κροίσων: Χλιδή και άνεση σε όλο τους το μεγαλείο [εικόνες] | iefimerida.gr 2«The Waldorf Astoria»

Αυτά είναι τα αγαπημένα ξενοδοχεία των κροίσων: Χλιδή και άνεση σε όλο τους το μεγαλείο [εικόνες] | iefimerida.gr 3«Caesars Palace»

Αυτά είναι τα αγαπημένα ξενοδοχεία των κροίσων: Χλιδή και άνεση σε όλο τους το μεγαλείο [εικόνες] | iefimerida.gr 4«Τhe Marina Bay Sands Hotel»

Οσον αφορά στα καλύτερα ξενοδοχεία του Ηνωμένου Βασιλείου, το ξενοδοχείο «The Ritz» στο Λονδίνο κατέχει τα πρωτεία με 2.600 πολυεκατομμυριούχους επισκέπτες μέσα στο προαναφερθέν διάστημα. Και τα τέσσερα που το ακολουθούν βρίσκονται επίσης στην αγγλική πρωτεύουσα. Πρόκειται για τα «Mandarin Oriental», «Claridge's», «The Savoy» και «The Berkeley».

«The Ritz»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ