Ξύλο, τραυματισμοί και προσαγωγές σε σύνδεσμο οπαδών του Αρη στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Ξύλο, τραυματισμοί και προσαγωγές σε σύνδεσμο οπαδών του Αρη στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγριο ξύλο που κατέληξε στον τραυματισμό δύο ατόμων και στην προσαγωγή οκτώ, είχε η επιθεση ομάδας 20-25 ατομών που επιτέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία του κεντρικού συνδέσμου φιλάθλων του Άρη, «Σούπερ 3», στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης στην οδό Σεφέρη.

Σύμφωνα με το seleo.gr, οι άγνωστοι κρατούσαν ρόπαλα και σιδηρολοστούς, ενώ από τη συμπλοκή που ξέσπασε περίπου στις 11.30 το βράδυ της Τετάρτης, δημιουργήθηκαν φθορές και υλικές ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην οδό Γαζή.

Οπως μεταδίδει το thestival.gr, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ οι δράστες δεν έφεραν διακριτικά κάποιας άλλης ομάδας. Οπαδοί του Άρη που την ώρα εκείνη βρίσκονταν στο σημείο αντεπιτέθηκαν και τραυμάτισαν ένα από τα μέλη της ομάδας που εξαπέλυσε την επίθεση.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν στο Α.Τ. Χαριλάου συνολικά έξι άτομα, αλλά σε βάρος τους δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχεία, με αποτέλεσμα να αφεθούν ελεύθερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ