Περίεργο περιστατικό στη Βρετανία: Πολεμικά τζετ της βασιλικής αεροπορίας αναχαίτισαν αεροσκάφος της... Λετονίας - iefimerida.gr

Περίεργο περιστατικό στη Βρετανία: Πολεμικά τζετ της βασιλικής αεροπορίας αναχαίτισαν αεροσκάφος της... Λετονίας

Περίεργο περιστατικό στη Βρετανία: Πολεμικά τζετ της βασιλικής αεροπορίας αναχαί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια περίεργη υπόθεση απασχολεί τις τελευταίες ώρες τη Βρετανία, καθώς, η πολεμική αεροπορία της χώρας ενεπλάκη σε εικονική μάχη που προκαλεί ερωτήματα.Δύο πολεμικά αεροσκάφη της βρετανικής βασιλικής αεροπορίας (RAF) αναχαίτισαν ένα αεροσκάφος της Λετονίας που πετούσε πάνω από τη νότια Αγγλία και το συνόδευσαν μέχρι το αεροδρόμιο του Στάνστεντ, όπου προσγειώθηκε.
Ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου ανέφερε ότι το αεροπλάνο, που είναι ρωσικής κατασκευής, αναχαιτίστηκε αφού έχασε την επαφή του με τον πύργο ελέγχου.

Αστυνομικοί έχουν αναλάβει τις έρευνες και ανακρίνουν το πλήρωμα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία για την πτήση αυτή, που προσγειώθηκε στο Λονδίνο στις 19:15 (ώρα Ελλάδας).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ