Χρυσοχοΐδης: Κάποιοι επιχειρηματίες, φίλοι της ΝΔ, κοιτάζουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

Χρυσοχοΐδης: Κάποιοι επιχειρηματίες, φίλοι της ΝΔ, κοιτάζουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όσον αφορά την υπερφορολόγηση ζήτησε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ άφησε αιχμές για σχέσεις τους με επιχειρηματίες οι οποίοι, ωστόσο, όπως είπε, «κοιτάζουν προς ΣΥΡΙΖΑ» μεριά.

«Το πρόβλημα δεν είναι να λέμε για την υπερφορολόγηση απλώς ότι πρέπει να αλλάξει, αλλά πρέπει να δούμε και από πού θα τα πάρουμε» είπε μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Action24 ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και συνέχισε αιχμηρά:

«Το ίδιο ακούω και από πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας, που λένε για την υπερφορολόγηση αλλά δεν λένε από που θα τα πάρουν, πρέπει να πουν ότι θα τα πάρουν από κάποιους φίλους τους, είναι φίλοι τους αυτοί» είπε και κατέληξε με νόημα: «Κάποιοι από αυτούς (του φίλους της ΝΔ) ρέπουν, κοιτάζουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, ο κ. Χρυσοχοϊδης επεσήμανε πως είναι σημαντικό ζητούμενο σήμερα για την χώρα είναι να δημιουργηθεί το δίκαιο κράτος, για να αρχίσει να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ του πολιτικού συστήματος, των θεσμών και των πολιτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ