Ο Τομ Χανκς έδωσε σε ταξιτζή το φιλοδώρημα της ζωής του - iefimerida.gr

Ο Τομ Χανκς έδωσε σε ταξιτζή το φιλοδώρημα της ζωής του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
Ο Τομ Χανκς έδωσε σε ταξιτζή το φιλοδώρημα της ζωής του | iefimerida.gr 0

Ενας ταξιτζής στη Νέα Υόρκη κόντεξε να πάθει αποπληξία όταν μπήκε στο ταξί του ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς.

Την περασμένη Δευτέρα ο ταξιτζής μοιράστηκε την ιστορία του με τον δημοσιογράφο Brandon Stanton που έχει το μπλογκ Humans of New York. Μόλις την ανέβασε, η ιστορία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και έγινε viral.
Σύμφωνα με την ιστορία, ο ταξιτζής σχόλαγε όταν κάποιος μπήκε στο αυτοκίνητο βιαστικά και του ζήτησε να τον κατεβάσει στην πόλη.
Ο οδηγός συνειδητοποίησε ποιος ήταν ο επιβάτης και στο πρώτο φανάρι σταμάτησε, γυρνώντας στο πίσω κάθισμα, και φώναξε «Γουίλσοοοοοοοοον!», όπως περιγράφει χαρακτηριστικά -ατάκα του ηθοποιού από τη γνωστή ταινία του, «Ο Ναυαγός».

Ο ηθοποιός γέλασε και οι δυο τους έπιασαν κουβέντα μέχρι το θέατρο. Εκεί, ο Χανκς, αφού του έδωσε ένα γενναιόδωρο φιλοδώρημα, του πρότεινε να βγάλουν μια φωτογραφία -η οποία έγινε viral αμέσως.


Η μοίρα όμως ήθελε τους δύο αυτούς ανθρώπους να ξανασυναντηθούν... Τις επόμενες εβδομάδες ο ταξιτζής τύχαινε να έχει πελάτες όλους τους συνεργάτες του Χανκς. Τους έλεγε συνεχώς να δώσουν χαιρετισμούς στον κύριο Χανκς και μια μέρα, έλαβε ένα sms από τον ηθοποιό, που του έλεγε να έρθει να δει την παράσταση.

Ο ταξιτζής πήγε και είχε μια VIP περιποίηση με μπροστινές θέσεις και ξενάγηση στα παρασκήνια, όπου και ξανασυνάντησε τον ηθοποιό.

Ο Τομ Χανκς έδωσε σε ταξιτζή το φιλοδώρημα της ζωής του | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ταξιτζής φιλοδώρημα Tom Hnanks
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ