Ξαφνικά η πλατεία Κοτζιά γέμισε άνθη και φυτά -Το εντυπωσιακό μωσαϊκό από λουλούδια [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξαφνικά η πλατεία Κοτζιά γέμισε άνθη και φυτά -Το εντυπωσιακό μωσαϊκό από λουλούδια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μια φθινοπωρινή ημέρα» είναι το θέμα της σύνθεσης μωσαϊκού, με άνθη και φυτά, που δημιούργησε η Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων με στόχο τον καλλωπισμό της πλατείας και την προβολή της Ανθοκομικής Έκθεσης στην πλατεία Κοτζιά.

Η σύνθεση αποτελείται από ομπρέλες από λαμπερά χρώματα, οι οποίες είναι στερεωμένες σαν φυτοδοχεία, σε δάπεδο από φυσικά υλικά όπως: φλοιός πεύκου, μαύρη ψηφίδα, κόκκινη ψηφίδα, woodchip (καφέ, κίτρινο κ.ά.), τρίμμα κλαδιών σε φυσικό χρώμα και λευκή ψηφίδα.

Η έκθεση, που ξεκίνησε την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου, θα διαρκέσει έως την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, διοργανώνεται από το Δήμο Αθηναίων και τους Φυτωριούχους Αττικής και θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 9.00 έως τις 20.00, με δωρεάν είσοδο για το κοινό.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν τις επιλογές τους μεταξύ των 600 και πλέον ειδών λουλουδιών και φυτών, που διατίθενται σε προσιτές τιμές.

Παράλληλα με την Ανθοκομική Έκθεση, από την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου λειτουργεί περίπτερο Αστικής Πανίδας, με στόχο την ευαισθητοποίηση στην υιοθεσία αδέσποτων ζώων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ