Μυστήριο: Ο Πιστόριους έστελνε μηνύματα κατά τη διάρκεια της δίκης στην Κέιτι Πράις -Τι έγραφε στην εκρηκτική τηλεπερσόνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Μυστήριο: Ο Πιστόριους έστελνε μηνύματα κατά τη διάρκεια της δίκης στην Κέιτι Πράις -Τι έγραφε στην εκρηκτική τηλεπερσόνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μηνύματα στη γνωστή τηλεπερσόνα Κέιτι Πράις αποδείχθηκε ότι έστελνε κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της Ρίβα Στίνκαμπ ο παραολυμπιονίκης Οσκαρ Πιστόριους.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η ίδια, λέγοντας ότι στο μήνυμα που της έστειλε ο Πιστόριους την ευχαριστούσε για την υποστήριξη.

«Ηταν άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων κατά τη διάρκεια της δίκης. Είναι παράξενο, έτσι δεν είναι; Μου έγραφε ''ευχαριστώ για την υποστήριξη''. Απλά πράγματα, γενική κουβεντούλα», αποκάλυψε η Κέιτι Πράις.
«Επειδή έγραψα για αυτόν στη στήλη μου. Σε αυτό αναφερόταν. Δεν τον υποστήριζα ακριβώς, αλλά έγραφα ότι μόνο αυτός που δικάζεται ξέρει τι πραγματικά συνέβη», πρόσθεσε.

Η ριάλιτι σταρ άρχισε να γράφει τη στήλη της τον περασμένο Μάρτιο, και μάλιστα είχε αναφέρει ότι θα ήθελε πολύ να πάρει συνέντευξη από τον Οσκαρ Πιστόρους. «Είμαστε όλοι ίσοι όταν πρόκειται για δικαστικές υποθέσεις. Σίγουρα δεν μπορούμε να κρίνουμε τον Οσκαρ Πιστόριους στηριζόμενοι στις θεωρίες που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ», είχε γράψει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ