Νεκρός 21χρονος σε ραντεβού θανάτου οπαδών ΟΦΗ - Ηρόδοτου - iefimerida.gr

Νεκρός 21χρονος σε ραντεβού θανάτου οπαδών ΟΦΗ - Ηρόδοτου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανόητη βεντέτα που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στο Ηράκλειο, μεταξύ των οπαδών του ΟΦΗ και του Ηρόδοτου είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο, τα ξημερώματα, ενός νέου 21 ετών και τον τραυματισμό άλλων δύο μετά από συμπλοκή περίπου 30 ατόμων.Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν δώσει ραντεβού θανάτου στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος του Παγκρήτιου Σταδίου προκειμένου να λύσουν τις... ποδοσφαιρικές τους διαφορές που στην ουσία όμως είναι διαφορές δύο κόσμων που απλώς συγκατοικούν στο Ηράκλειο και τους χωρίζει η λεωφόρος Καζαντζίδη. Μεταξύ των οπαδών του ΟΦΗ και του Ηροδότου (ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού που ήδη έχει ενταχθεί λόγω του Καλλικράτη στο δήμο Ηρακλείου) σοβεί εδώ και δεκαετίες μίσος με τελική αναφορά στην καταγωγή καθώς οι κάτοικοι της Νέας Αλικαρνασσού είναι πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία και ποτέ δεν έγιναν απολύτως αποδεκτοί από τους κατοίκους του Ηρακλείου.

Μάλιστα, οι οπαδοί του Ηρόδοτου πρωτοστάτησαν στις ταραχές που έγιναν πριν ένα χρόνο στην πόλη με διαδηλώσεις, κλείσιμο δρόμων, κάψιμο κάδων προκειμένου να αποτρέψουν την καρτάργηση της αυτονομίας του Δήμου Αλικαρνασσού και την ένταξή του ως δημοτικού διαμερίσματος στο Ηράκλειο.

Κατά τη σφοδρή συμπλοκή ο 21χρονος χτυπήθηκε θανάσιμα από μαχαίρι, ενώ δύο ακόμη μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο Βενιζέλειο νοσοκομείο. Η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον 4 συλλήψεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ