Φωτεινή Νικηταρά, η καθαρίστρια που εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου - iefimerida.gr

Φωτεινή Νικηταρά, η καθαρίστρια που εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πρόκειται για δικά τους πολιτικά παιχνίδια», λέει η Φωτεινή Νικηταρά, μία από τις μαχητικότερες καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ, που τον Μάιο εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου και υπερασπίζεται τη νέα περιφερειάρχη.

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα και τις δηλώσεις που το ακολούθησαν, ότι η Ρένα Δούρου αντί να προσλάβει τις καθαρίστριες του ΥΠΟΙΚ έκανε σύμβαση καθαριότητας με ιδιωτική εταιρεία, οι καθαρίστριες, με επικεφαλής τη Φωτεινή Νικηταρά, η οποία είναι περιφερειακή σύμβουλος, υπερασπίστηκαν τη νέα περιφερειάρχη.
Με ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook αναφέρουν πως:

Φωτεινή Νικηταρά, η καθαρίστρια που εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου | iefimerida.gr 0



Την ανάρτηση ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter και η Ρένα Δούρου, δίνοντας έμφαση στη φράση «Χούντα είναι, θα περάσει».


Τη σχετική πρόταση να μισθωθεί ιδιωτική εταιρεία καθαρισμού είχε κάνει ο Γιάννης Σγουρός, μετά τις περιφερειακές εκλογές, και η απόφαση της κ. Δούρου να εγκρίνει τη διαδικασία που είχε ξεκινήσει ο προκάτοχός της στην Περιφέρεια Αττικής στάθηκε η αφορμή για το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», που πυροδότησε πολιτική αντιπαράθεση.

Φωτεινή Νικηταρά, η καθαρίστρια που εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου | iefimerida.gr 1


Η Φωτεινή Νικηταρά, που είναι άνεργη από τον περασμένο Μάιο, τονίζει ότι καμία από τις συναδέλφισσές της δεν έχει ζητήσει διορισμό στην Περιφέρεια και ότι την ευθύνη για την επιστροφή στις θέσεις τους έχει το υπουργείο Οικονομικών.
Η Φωτεινή Νικηταρά είχε προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ και όταν ακολούθησε τον Αλέξη Τσίπρα στις Βρυξέλλες:

Φωτεινή Νικηταρά, η καθαρίστρια που εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος με τη Ρένα Δούρου | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ