Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Ενώ εσείς οι Κριοί βρίσκεστε σε μια δημιουργική περίοδο, σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Σε εσάς που έχετε γεννηθεί τις δύο τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, ο Άρης από τον Αιγόκερω προκαλεί κρυολογήματα, μικροατυχήματα αλλά και εντάσεις με πρόσωπα κύρους. Εσείς που επηρεάζεστε από τον Ουρανό, που έχετε δηλαδή γεννηθεί γύρω στις 4-5 Απριλίου, θα πρέπει να συνεχίσετε να προσέχετε, καθώς έρχονται σημαντικές αλλαγές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Τα οικονομικά σας προωθούνται, χάρη στην Αφροδίτη που τα ευνοεί σημαντικά, ενώ θα υπάρχει και η αλλαγή της συναισθηματικής σας πορείας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 Απριλίου προσπαθήστε να επωφεληθείτε από τον Δία, που μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου θα σας ευνοεί ιδιαίτερα! Στη συνέχεια θα γυρίσει ανάδρομος και θα επανέλθει σε ορθή πορεία από τον Απρίλιο και μετά. Μην αφήσετε, λοιπόν, τώρα καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη. Σήμερα, προσέχετε γενικότερα την επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή.

Ταύρος

Για σας τους Ταύρους σήμερα δεν είναι και η καλύτερη μέρα, αφού τα σχέδιά σας για ένα ταξίδι, για τις σπουδές ή για τις νομικές σας υποθέσεις μπλοκάρονται, αν και η ένταση αυτή θα είναι παροδική. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 20-22 Απριλίου είστε σε μια αποδοτική περίοδο, με τον Άρη να σας δημιουργεί την ανάγκη για δράση. Επίσης, οι σχέσεις σας βελτιώνονται σημαντικά. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Μαΐου θα πρέπει να προσέχετε, αφού ο Κρόνος απέναντι από το ζώδιό σας σας φορτώνει με σημαντικές υποχρεώσεις αλλά και με προβληματισμούς. Καθώς ο Δίας σας κάνει υπεραισιόδοξους (κάτι που σας δημιουργεί προβληματισμούς), θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, όπως σας λέω συχνά. Στον χώρο της εργασίας σας τα πράγματα κινούνται, θα μπορούσα να πω, αργά και σταθερά.

Δίδυμοι

Ο Ερμής, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, βρίσκεται σε καλή θέση, φέρνοντας ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα σε σας τους Διδύμους που έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Ιουνίου, ενώ συγχρόνως σας φέρνει πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Όμως, ειδικά γύρω στο μεσημέρι, ένα οικονομικο-συναισθηματικό θέμα θα σας φορτίσει. Στον χώρο της εργασίας σας θα έχετε σημαντικές επιτυχίες, οι οποίες σας βγάζουν από δύσκολες καταστάσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5 Ιουνίου θα έχετε αλλαγές, ενώ νέοι φίλοι μπαίνουν στη ζωή σας. Τα πράγματα φαίνεται να βελτιώνονται κατά έναν υπέροχο τρόπο, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Ιουνίου. Σε ένα οικονομικό θέμα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να εξελιχθεί όπως εσείς επιθυμείτε.

Καρκίνος

Αντιφατικά είναι τα πράγματα για σας τους Καρκίνους. Από την μια, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22 Ιουνίου έχετε προβλήματα με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Από την άλλη, εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του Ιουνίου μπορείτε να περιμένετε κάτι ιδιαίτερα καλό που θα σχετίζεται με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Βέβαια, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 6-8 Ιουλίου επιστρέφουν κάποια παλιά προβλήματα. Προσέχετε, γιατί με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες μπορεί να υπάρξουν εντάσεις( παλιές ή καινούργιες), οι οποίες μέσα στον Νοέμβριο ενδεχομένως να επανέλθουν και να σημαίνουν την οριστική ρήξη σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Αντίθετα, εσείς οι Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να δείτε τα σχέδιά σας σε σχέση με τα παιδιά ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα να αποδίδουν. Μια επιχειρηματική σας δράση, επίσης, μπορεί να προχωρά αργά μεν αλλά σταθερά, παίρνοντας την πορεία που θέλετε. Αποφύγετε τα έξοδα.

Λέων

Αν και εσείς οι Λέοντες ασχολείστε πολύ με το σπίτι και με την οικογένειά σας, σήμερα, και ιδιαίτερα αυτές τις μέρες, θα ασχοληθείτε με την υγεία ή γενικότερα και με την εργασία σας. Οι τομείς αυτοί απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή. Οι φίλοι και συγγενείς σας σας βοηθούν. Ένα οικογενειακό σας θέμα έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Οι Λέοντες των τελευταίων ημερών, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13-16 Αυγούστου, προσέχετε τα λάθη και τις υπερβολές. Φροντίστε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Αυτόν τον καιρό τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις και τα βάρη που έχετε αναλάβει. Ξεκουραστείτε γενικότερα και προσέχετε την υγεία σας.

Παρθένος

Παρά το γεγονός ότι εσείς οι Παρθένοι είστε έτοιμοι να δράσετε, ίσως σήμερα κάνετε σημαντικά λάθη, ενώ δεν αποκλείεται να πρέπει να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους που αγαπάτε. Οι Παρθένοι του Αυγούστου έχετε κοντά σας τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στη διάρκεια σύντομων μετακινήσεων μπορεί να συναντήσετε ανθρώπους που σας αγαπούν, ενώ μπορεί να κάνετε πολύ σημαντικές γνωριμίες μέσα σε φιλικές συντροφιές. Οι γνωριμίες αυτές θα στηρίξουν γενικότερα τα σχέδιά σας. Όμως, σήμερα, θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν είχατε παλιά προβλήματα, τώρα επανέρχονται.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 23-25 Σεπτεμβρίου ο Άρης από τον Αιγόκερω δημιουργεί ένταση. Ακόμη, θα πρέπει να προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Οκτωβρίου, με τον Ουρανό να κινείται απέναντί σας, νιώθετε την ανάγκη να αποτινάξετε από πάνω σας οτιδήποτε σας βαραίνει. Σήμερα, ένα οικογενειακό ή ακόμη και ένα επαγγελματικό θέμα έρχεται στο προσκήνιο.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς του Οκτωβρίου αυτή είναι μια αρκετά καλή περίοδος, για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Όμως, καθώς η καθημερινή σας ζωή σάς φορτίζει, μπορεί να τα βάλετε με σημαντικά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ένα ταξίδι και γενικότερα μια μετακίνηση μπορεί να είναι ιδιαίτερα κουραστική τώρα. Προσέχετε την υγεία σας.

Τοξότης

Ένα οικονομικό θέμα, όπως και θέματα υγείας είναι για πολύ σημαντικά για σας τους Τοξότες τώρα. Από ένα οικονομικό θέμα σας μπορεί να προκληθεί κάποια παρεξήγηση. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας αυτό το διάστημα, και αποταθείτε σε σημαντικούς φίλους, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους, που έχετε γεννηθεί γύρω στις 20-25 Δεκεμβρίου, αυτή είναι μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδος! Οι φίλοι είναι κοντά σας, ενώ η συλλογική δουλειά προωθείται. Εσείς, όμως, που έχετε γεννηθεί γύρω στις 4-5 Ιανουαρίου είστε φορτισμένοι, ενδεχομένως να βιώνετε σημαντική ένταση, η οποία σας υπενθυμίζει κάποιες παλιές σας υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται σήμερα για εσάς τους Υδροχόους, ενώ ενδεχομένως υπάρχει κάποιο άγχος ή ένα παρασκήνιο από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Αποδεχθείτε σημαντικές προσκλήσεις που θα σας γίνουν. Οι ειδήσεις, τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα δεν λείπουν, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7 Φεβρουαρίου.

Ιχθείς

Εσείς οι Ιχθύες θα αντιμετωπίσετε μια ένταση σήμερα, η οποία προέρχεται από φίλους ή από πρόσωπα που αγαπάτε. Μην αναμίξετε τους φίλους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γενικότερα όμως τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά, με τις συναντήσεις, τις επαφές και τις συμφωνίες που κάνετε να ευνοούνται. Ωστόσο, μια αλλαγή στα σχέδιά σας μπορεί να σας φορτίσει.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ