Ετσι είναι σήμερα, αμακιγιάριστη, η Λίντα Εβανγκελίστα που κάποτε ξεσήκωνε τις πασαρέλες [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ετσι είναι σήμερα, αμακιγιάριστη, η Λίντα Εβανγκελίστα που κάποτε ξεσήκωνε τις πασαρέλες [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεσήκωσε τον ανδρικό πληθυσμό τη δεκαετία του 1990 με την ομορφιά και τη χάρη της στις πασαρέλες. Υπήρξε μια από τις 5 κορυφαίες μαζί με τις Κλόντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ, Σίντυ Κρόφορντ, Ελ Μακφέρσον. Εμεινε γνωστή από την ατάκα της «δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι μου για λιγότερα από 10.000 δολάρια την ημέρα». Για το διεθνώς αναγνωρισμένο top model Λίντα Εβανγκελίστα, ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου. Είναι μια ανάσα από τα 50 χρόνια (49 για την ακρίβεια) και ο πανδαμάτωρ έχει κάνει αισθητή την εμφάνισή του. Οι φωτογραφίες από την άλλοτε θεά της πασαρέλας, αμακιγιάριστη, σε ξενοδοχείο στο Σίνδεϊ, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η ίδια δείχνει άνετη και φιλοσοφημένη. «Θέλω να γεράσω. Αυτός είναι ο στόχος μου» είπε στην Dailymail η Εβανγκελίστα για να προσθέσει: «Δεν με ενδιαφέρει πόσο ηλικιωμένη δείχνω, αλλά θέλω να δείχνω καλή. Εχω ρυτίδες. Κοιτάζω την ηλικία μου».Δηλώνει επίσης ότι δεν έχει κάνει λίφτινγκ αλλά αν το αποφασίσει δεν θα διστάσει να το δημοσιοποιήσει. «Πιθανότατα θα το κάνω – όχι άμεσα, αλλά είμαι κοντά. Αν είναι σημαντικό για μένα θα το κάνω και θα το ανακοινώσω» είπε η αγαπημένη μούσα των κορυφαίων σχεδιαστών του πλανήτη. Θραύση είχε κάνει το 1990 το βίντεο κλιπ Freedom του Τζώρτζ Μάικλ, στο οποίο είχε πρωταγωνιστήσει η Λίντα Εβανγκελίστα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ