Το πρώτο tweet του Μάικλ Τζόρνταν έσπειρε τον «πανικό»: Επιστρέφω... - iefimerida.gr

Το πρώτο tweet του Μάικλ Τζόρνταν έσπειρε τον «πανικό»: Επιστρέφω...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο ημέρες μετά την επέτειο των 30 ετών από την μέρα που πάτησε για πρώτη φορά το παρκέ το 1984, ο Μάικλ Τζόρνταν θέλησε να σοκάρει τους απανταχού φίλους του μπάσκετ ανακοινώνοντας την επιστροφή του στα παρκέ μέσω του Τwitter των Σάρλοτ Χόρνετς.


Το πρώτο τζάμπολ στη νέα σεζόν του ΝΒΑ είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Τετάρτης και ο Τζόρνταν έσκασε τη βόμβα, ανακοινώνοντας πως... επιστρέφει στα παρκέ αλλά λίγο αργότερα το πήρε πίσω προς απογοήτευση όλων.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης των Σάρλοτ Χόρνετς χρησιμοποίησε το λογαριασμό του Τwitter της ομάδας προκειμένου να αστειευτεί, "τιτιβίζοντας" "επέστρεψα!... απλά αστειεύομαι LOL. Δοκιμάζω τα social media για πρώτη φορά και μοιράζομαι τη μέρα μου μαζί σας. Έτοιμοι;" και χρησιμοποιώντας το hashtag #ΜJTakeover.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ