Τα καλύτερα του Κώστα Παπανικολάου με τους Χιούστον Ρόκετς στο NBA [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα καλύτερα του Κώστα Παπανικολάου με τους Χιούστον Ρόκετς στο NBA [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τον Άρη στον Ολυμπιακό και από την Μπαρτσελόνα στους Χιούστον Ρόκετς. Ο λόγος για τον Κώστα Παπανικολάου που ζει το American dream με την φανέλα των Ρόκετς. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ κέρδισε άμεσα την εμπιστοσύνη του προπονητή του, έχοντας πολύ χρόνο συμμετοχής στα φιλικά προετοιμασίας των Ρόκετς.


Ο "Big Papa", όπως τον αποκαλούν οι Αμερικάνοι, έδειξε από την αρχή πως μπορεί να σταθεί άξια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, κάνοντας αρκετές καλές εμφανίσεις, ενώ δεν δίστασε να πάρει ηγετικές πρωτοβουλίες όποτε χρειάστηκε.


Με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει ήδη τους φίλους των Ρόκετς, με έναν εξ αυτών να δημιουργεί ένα VIDEO με τα κατορθώματά του κατά την preseason. Συνολικά, o Παπανικολάου στους αγώνες που αγωνίστηκε είχε 44 πόντους με 6 τρίποντα, ενώ μάζεψε 19 ριμπάουντ, μοίρασε 17 ασίστ, είχε 5 κλεψίματα και έκανε 6 τάπες στους αντιπάλους του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ