Γκολεμά vs Μαστοράκη: «Πατσαβούρα, γουρούνα, βρωμιάρα» και «χουντικός» μηνύουν ο ένας τον άλλο - iefimerida.gr

Γκολεμά vs Μαστοράκη: «Πατσαβούρα, γουρούνα, βρωμιάρα» και «χουντικός» μηνύουν ο ένας τον άλλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγο καιρό η Ντέπυ Γκολεμά κέρδισε μια δίκη εις βάρος του Νίκου Μαστοράκη. Πλέον μπορεί ελεύθερα να αναφέρεται στο όνομά του χωρίς να κινδυνεύει να της επιβληθεί πρόστιμο 6.000 ευρώ.

«Αυτό ξεκίνησε από τη συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου που έκανε υπέρ των απολυμένων καθαριστριών, για την οποία ένας άνθρωπος που δεν ξεχνώ το παρελθόν του, όπως οφείλει κάθε Έλληνας να μην ξεχνά, εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την αντίθεσή του.


Ο κύριος Μαστοράκης λοιπόν αναφέρει στη μήνυση που μου έχει κάνει όλα τα άλλα, πολύ σημαντικά πράγματα που έχει στο βιογραφικό του, γιατί είναι πολύ ικανός στην τηλεόραση άνθρωπος, αλλά δεν αναφέρει καθόλου την περίφημη εκπομπή του Πολυτεχνείου και την εποχή των καλλιστείων στον ΑΝΤ1.
Έτυχε λοιπόν να είμαι λίγο παρορμητική συναισθηματικά κινούμενη, επειδή η μητέρα μου υπήρξε καθαρίστρια για να μας μεγαλώσει, και πήρα λίγο ανάποδες...

Έτσι, στο Facebook που είναι ένας προσωπικός ιστότοπος υπήρξε ένας παρορμητικός λόγος από μέρους μου, ο οποίος συνέστησε μήνυση και αγωγή από τον Νίκο Μαστοράκη, ενώ στην πρώτη φάση των ασφαλιστικών μέτρων βρέθηκε μια πρόεδρος η οποία μου απαγόρευσε να μιλώ και να αναφέρομαι στο όνομα «Μαστοράκης», ξεχνώντας τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα, διαφορετικά κάθε φορά που θα γίνεται αυτό θα τρώω πρόστιμο 6.000 ευρώ!
Ευτυχώς, να κάνω τον σταυρό μου, ήρθε η μέρα που θα εκδικάζονταν τα μόνιμα ασφαλιστικά, όχι τα προσωρινά, και βρέθηκε μια πρόεδρος δικαστηρίου η οποία κατάλαβε ότι στην Ελλάδα του 2014 δεν μπορεί να ισχύει και να περηφανεύεται η Ελλάδα του 1970-1973. Και με απόφαση εντελώς σπάνια για τα χρονικά, δηλαδή δεν έχει συμβεί να αναιρεθεί προσωρινή απόφαση σε μόνιμη απόφαση, κατάλαβε ότι εδώ κάτι γίνεται. Και όπως της εξήγησε με εξαιρετικό τρόπο ο Λάκης Λαζόπουλος, που ήταν μάρτυρας υπεράσπισης μου, μου απόδωσε η γυναίκα το εύλογο, το σύνηθες. Ασφαλώς δεν μπορείς να υβρίζεις και δεν έχω κανέναν σκοπό, γιατί έχω και μια αγωγή που με κυνηγάει ύψους 100.000 ευρώ» τόνισε στο Mytv.
- Τι σκοπεύετε να κάνετε;
«Όταν θα βγει η γραπτή απόφαση σε δύο μήνες, θα κάνω και εγώ μια αντίστοιχη μήνυση. Άκουσα χαρακτηρισμούς όπως "πατσαβούρα", "γουρούνα", "βρομιάρα"... που δεν θα τους έλεγα μη μηνύσιμους, τουλάχιστον. Έτσι, λοιπόν, έκλεισε καλά και ηθικά δικαιωμένα για εμένα μια υπόθεση που δεν είχε λόγο καν να αρχίσει».

Τι έγραψε ο Μαστοράκης για την Χαρούλα Αλεξίου

Τι έγραψε τότε η Γκολεμά

Η ανάρτηση αυτή έκανε «έξω φρενών» την τηλεκριτικό Ντέπυ Γκολεμά η οποία του απάντησε με μία πολύ σκληρή ανάρτηση στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων: «Πιο ευγενικά δεν μπορώ να στο πω! Να πας να γ@@@εις κοπρόσκυλο του κερατά! Μύρισες αίμα και βγήκες από τον τάφο σου, ξεφτίλα...».

Και η ανταπάντηση του Μαστοράκη


«ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ vs ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Πηρα εκατονταδες μηνυματα απο φιλους (που δεν γνωριζω προσωπικα αλλα που αποδεικνυονται πιστοτεροι απο τους γνωστους και κοντινους) που με ρωτουσαν γιατι κραταω τοσο αδιαφορη (εως παθητικη) σταση, απεναντι στους λιβελλογραφους του διαδικτυου. Επειδη με προσφατες αηθεις, προστυχες και κατευθυνομενες αναρτησεις λασπης, "μυρισε αιμα" στο FB και αλλαχου.
Εσεις που διαβαζετε σποραδικα τον Τοιχο μου, εισαστε σχεδον βεβαιοι οτι αν ηθελα να κακοποιησω οποιοδηποτε τσόλι/αποκαϊδι του δημοσιοκαφρικου επαγγελματος λεκτικα, θα μου ηταν ευκολο και απλο. Ομως πιστευω πως στους καταχραστες της δηθεν ελευθεριας του λογου, δεν πρεπει καποιος να απαντα με τον ιδιο τροπο. Ειναι λαθος να κοιταμε συνεχως κατω για σκατα, εκτος κι αν καποτε τα πατησουμε, οποτε κοιταμε σαν ηλιθιοι το παπουτσι μας, πιστευοντας οτι φταιει εκεινο. Δεν ηταν λοιπον "παθητικη" σταση, αλλα σταση αξιοπρεπειας που εκδηλωθηκε και σημερα το πρωϊ, με εντολη στον δικηγορο μου Νικο Αγαπηνο να καταθεσει μηνυση για εξυβριση και συκοφαντικη δυσφημιση, ασφαλιστικα μετρα και αστικη αγωγη, κατα παντος (συγκεκριμενου και συγκεχυμενου) υπευθυνου (ανευθυνου.) Το Facebook και τα μεσα κοιν.δικτ. δεν εξαιρουνται απο το νομο και ετσι, αντι να κανουμε παλη στη λασπη οπου κυλιουνται ηδη ορισμενα ξοφλημενα επαγγελματικα γουρουνια (και γουρουνες) ειναι προτιμοτερο να αφηνουμε τη δικαιοσυνη να αποφασιζει και να τιμωρει.
Τελος, επειδη καθε φορα που εχω γνωμη κι αυτη ενοχλει συγκεκριμενους κομματικους κονδυλοφορους, ανασυρεται η 40ετης λασπη του "χουντικου," και επειδη οι κατευθυνομενες "αντιδρασεις" αφορουσαν στα σχολια μου (δηκτικα μεν, κοσμια δε) για τη Χαρουλα Αλεξιου, αν επαιζα φαουλ, θα μπορουσα (με οπτικες αποδειξεις) να ισχυριστω πως η "προστατευομενη" αυτοκλητων υπερσπιστων Χαρουλα ηταν τοσο χουντικη οσο υποτιθεται οτι ημουν εγω επειδη μαζι συμπρατταμε (ο καθενας για τον δικο του λογο) σε "χουντικες" εκδηλωσεις. Το κακο με τους συκοφαντες ειναι οτι εχουν μονο βρομικη ανασα, το καλο με εμενα ειναι οτι εχω σημαντικο αρχειο. Και επειδη εχω αισθημα δικαιου, το αρχειο αυτο δεν το χρησιμοποιω ουτε για να υπερασπιστω εαυτον απο την κακοσμια κακασκημων (μεσα-εξω) και απλυτων γυναίων που πασχουν απο παραισθησεις αρχαγγελου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ