Ο Robbie Williams χορεύει γύρω από τη γυναίκα του που γεννάει σε νοσοκομείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Robbie Williams χορεύει γύρω από τη γυναίκα του που γεννάει σε νοσοκομείο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν είσαι η Ayda Field, σύζυγος του Robbie Williams, τότε ξέρεις ότι ακόμη και το να γεννάς δεν είναι μια ήσυχη οικογενειακή υπόθεση.

Χθες η σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή γεννούσε το νοσοκομείο και ο ίδιος ανέβαζε βιντεάκια που τον έδειχναν να χορεύει και να τραγουδάει από πάνω της. Τελικά, αναγκάστηκε να σταματήσει γιατί η γυναίκα του «δεν το ευχαριστιόταν πλέον».


Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι γύρισε και ανέβασε τα βιντεάκια για να βοηθήσει τη γυναίκα του να αντέξει τον πόνο. Τα πόσταρε και τα ακολούθησαν πάνω από 2 εκατομμύρια άτομα.

Η 35χρονη ηθοποιός Ayda Field έφερε τελικά στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους. Οι πόνοι την έπιασαν τη Δευτέρα το πρωί και εμφανίστηκε στο νοσοκομείο με κόκκινες γόβες στιλέτο, τις οποίες ο Williams επίσης ανέβασε στα social media.

Η εφημερίδα Telegraph επέκρινε τον ποπ σταρ για τα κακόγουστα βιντεάκια του και δημοσίευσε άρθρο με τίτλο «Τα 11 πράγματα που δεν θέλεις να ακούς όταν γεννάς», ανάμεσα στα οποία είναι και τα τραγούδια του Robbie Williams.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ