Και η Σίντι Κρόφορντ βγάζει selfie από το κρεβάτι της [εικόνες] - iefimerida.gr

Και η Σίντι Κρόφορντ βγάζει selfie από το κρεβάτι της [εικόνες]

Σίντι Κρόφορντ: Selfie στο κρεβάτι της βοηθώντας τη Unicef για τα παιδιά της Συρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σίντι Κρόφορντ διατηρεί αναλλοίωτη την ομορφιά της στα 48 της χρόνια. Αυτό απέδειξε η selfie που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγα λεπτά αφότου είχε ξυπνήσει, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τα παιδιά της Συρίας.

Περισσότερα από 100 εκατ. δολάρια συγκεντρώθηκαν τους μήνες του καλοκαιριού από τις δοκιμασίες των «διάσημων» στο Ice Bucket Challenge. Τώρα ήρθε η σειρά του Wake Up Call, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων από την προσπάθεια της UNICEF για τα παιδιά της Συρίας.

Η Σίντι Κρόφορντ ήταν από τις πρώτες που θέλησαν να συνεισφέρουν. Χωρίς να χάσει χρόνο, πόσταρε στο Instagram μια selfie φωτογραφία την ώρα που βρίσκεται ακόμη αγκαλιά με τα μαξιλάρια της. Με hastag Wake Up Call, δωρεά 8 δολαρίων και ονομαστική πρόσκληση σε άλλους τρεις ανθρώπους -όπως ακριβώς λειτουργούσε και το Ice Bucket Challenge- γίνεται μια νέα προσπάθεια από τη UNICEF ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τα ταλαιπωρημένα παιδιά της Συρίας.

Και η Σίντι Κρόφορντ βγάζει selfie από το κρεβάτι της [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το 48χρονο πρώην μοντέλο δεν φοβήθηκε να φωτογραφηθεί λίγο μετά το πρωινό ξύπνημα, εμφανίζοντας μια εικόνα βγαλμένη από το παρελθόν των ντεφιλέ και των φλας στις πασαρέλες.

Εκτός πάντως από την Κρόφορντ, αρκετοί είναι οι επώνυμοι οι οποίοι, ανεβάζοντας τις προσωπικές τους φωτογραφίες στα social media, συνεισφέρουν στον αγώνα της UNICEF.

Η Ρόζι Χάντινγκτον, σύντοφος του Τζέισον Στέιθαμ

Και η Σίντι Κρόφορντ βγάζει selfie από το κρεβάτι της [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο ηθοποιός Λίαμ Νίσον

Και η Σίντι Κρόφορντ βγάζει selfie από το κρεβάτι της [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Ναόμι Κάμπελ

Και η Σίντι Κρόφορντ βγάζει selfie από το κρεβάτι της [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ