O Mπραντ Πιτ αποκαλύπτει τι έκαναν τα έξι παιδιά του όταν είδαν τη βασίλισσα Ελισάβετ από κοντά - iefimerida.gr

O Mπραντ Πιτ αποκαλύπτει τι έκαναν τα έξι παιδιά του όταν είδαν τη βασίλισσα Ελισάβετ από κοντά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
O Mπραντ Πιτ αποκαλύπτει τι έκαναν τα  έξι παιδιά του όταν είδαν τη βασίλισσα Ελισάβετ από κοντά | iefimerida.gr 0

Οταν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Αντζελίνα Τζολί με τη βασίλισσα Ελισάβετ, πριν από λίγες εβδομάδες στο Μπάκιγχαμ, δεν γνωρίζαμε πως το ραντεβού αυτό είχε μια σπάνια ιδιαιτερότητα: επετράπη στην Αντζελίνα και στον Μπραντ Πίτ να πάρουν μαζί τους όλα τα παιδιά τους για να γνωρίσουν μία από τις ισχυρότερες γυναίκες του κόσμου.
«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τα παιδιά μου τόσο ήρεμα, δεν τα έχω δει να δείχνουν τόσο σεβασμό», αποκάλυψε ο Μπραντ Πιτ στο περιοδικό Hello. «Ηταν απίστευτο, τα κοιτούσα να υποκλίνονται και να λένε χαμηλόφωνα “Μεγαλειοτάτη” και δεν τα χόρταινα. Ηταν μια υπέροχη μέρα για όλη την οικογένεια».
Ο σταρ του Χόλιγουντ πρόσθεσε πως γι' αυτόν και την Αντζελίνα είναι σημαντικό να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο μαζί με τα παιδιά τους: «Τα ταξίδια είναι η καλύτερη μόρφωση που υπάρχει. Δεν είχα μπει ποτέ σε αεροπλάνο μέχρι να γίνω 24 ή 25 χρόνων. Έτσι, όταν άρχισα να ταξιδεύω στο εξωτερικό, είτε πήγαινα στην Ολλανδία είτε στο Τόκιο ή στο Βέλγιο, ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ