Ο Ρόμπι Γουίλιαμς τρελαίνεται για το δεύτερο παιδί και χορεύει στη γυναίκα του στο μαιευτήριο [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς τρελαίνεται για το δεύτερο παιδί και χορεύει στη γυναίκα του στο μαιευτήριο [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι χαζομπαμπάς και δεν το κρύβει. Ο παγκόσμιος σταρ της μουσικής Ρόμπι Γουίλιαμς ανέβασε στο twitter βίντεο στα οποία δίνει σόου στο θάλαμο αναμονής τοκετού, χορεύοντας στην έγκυο γυναίκα του για να ξεχαστεί από τις ωδίνες.
Η Αϊντα Φίλτ, είχε την ευκαιρία να απολαύσει ένα τετ-α-τετ χορό από τον διάσημο άνδρα της αλλά μάλλον δεν... ψάρωσε. Κοιτά τις κινήσεις του χωρίς να δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη και αναγκάζει τον Ρόμπι να σταματήσει το χορό και το τραγούδι, όταν κρατά την κοιλιά της δείχνοντας να πονάει.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς τρελαίνεται για το δεύτερο παιδί και χορεύει στη γυναίκα του στο μαιευτήριο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σε ένα δεύτερο βίντεο ωστόσο, η Αϊντα Γουίλιαμς δίνει εκείνη σόου στον... αδιάφορο άνδρα της, μέσα στο δωμάτιο του μαιευτηρίου. Λικνίζεται αισθησιακά με την κοιλιά της στο... Θεό και τα σωληνάκια του νοσοκομείου στα χέρια της.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς τρελαίνεται για το δεύτερο παιδί και χορεύει στη γυναίκα του στο μαιευτήριο [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1

Πάντως, δείχνοντας ότι το στιλ μετράει ακόμη και στη... γέννα η σύζυγος του Ρόμπι Γουίλιαμς προτίμησε, όταν μπήκε στο μαιευτήριο, από τις μαλακές νοσοκομειακές παντόφλες ένα ζευγάρι εντυπωσιακές κατακόκκινες γόβες στιλέτο.
Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2010 και έχουν ήδη ένα παιδί, τον Τέντι, που σήμερα είναι 2 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ