Ο Σήφης νίκησε ξανά τον διάσημο κροκοδειλάκια -Πώς του ξέφυγε δύο φορές μέσα στο ίδιο βράδυ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Σήφης νίκησε ξανά τον διάσημο κροκοδειλάκια -Πώς του ξέφυγε δύο φορές μέσα στο ίδιο βράδυ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκούρα τα έχει βρει με τον Σήφη ο διάσημος κροκοδειλάκιας Ολιβιέ Μπερά, ο οποίος απέτυχε ξανά, την Κυριακή, να «συλλάβει» τον κροκόδειλο-ατραξιόν της Κρήτης.Οπως μεταδίδει το cretapost, ο Ολιβιέ Μπερά επέστρεψε στην Κρήτη με έξτρα βοήθεια, τον συνεργάτη του Πετρ Λεμά, για να καταφέρει να πιάσει τον Σήφη.

Το βράδυ της Κυριακής πήραν τα κανό τους, πήγαν στη λίμνη και με τα σκοινιά τους αναζήτησαν τον κροκόδειλο. Μαζί τους ήταν και ο ερπετολόγος από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Πέτρος Λυμπεράκης.
Κατά τα ξημερώματα ήρθαν αντιμέτωποι με τον Σήφη, ο οποίος δεν φαίνεται να φοβάται κανέναν και τίποτα.

Ο Σήφης νίκησε ξανά τον διάσημο κροκοδειλάκια -Πώς του ξέφυγε δύο φορές μέσα στο ίδιο βράδυ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Μπερά δύο φορές τον έπιασε με τα σκοινιά αλλά ο κροκόδειλος κατάφερε και πάλι να ξεγλιστρήσει. Στη συνέχεια ξέσπασε δυνατή βροχή γεγονός που δυσκόλεψε τις προσπάθειες παγίδευσης του κροκόδειλου με τους ειδικούς να φεύγουν από τη λίμνη.

Να σημειωθεί ότι οι προσπάθειες των ειδικών να πιάσουν τον κροκόδειλο πραγματοποιούνται υπό άκρα μυστικότητα ώστε να μην επαναληφθεί η «φρενίτιδα» των προηγούμενων προσπαθειών. Μάλιστα την τελευταία φορά κάποιος πήγε με το αυτοκίνητό του και χρησιμοποιώντας τα φώτα του «προειδοποίησε» τον Σήφη για την ύπαρξη των ειδικών στη λίμνη.

Οπως ήδη έχει αναφέρει ο κ. Μπερά, «δεν πρέπει να υπάρχει καθόλου κόσμος, ούτε φώτα, ούτε φασαρία την ώρα που προσπαθούμε να πιάσουμε τον κροκόδειλο», ενώ ο ίδιος θέλει να έχει οπτική επαφή με τον Σήφη και να βλέπει τα μάτια του.

Ο Σήφης νίκησε ξανά τον διάσημο κροκοδειλάκια -Πώς του ξέφυγε δύο φορές μέσα στο ίδιο βράδυ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Φωτογραφίες cretapost

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ