Λάθος συναγερμός: Ο άνδρας που έπεσε πάνω στον Κάμερον έκανε... τζόκινγκ - Τι έγραψε στο Facebook ο ίδιος [βίντεο]

Πανικός επικράτησε στην ομάδα ασφαλείας του βρετανού Πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον όταν είδαν έναν άγνωστο νεαρό να πέφτει επάνω του. Αρχικά επικράτησε η εντύπωση ότι επρόκειτο για επίθεση εναντίον του Κάμερον. Όμως στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για υπερβάλλοντα ζήλο και παρεξήγηση.

Οι άνδρες ασφαλείας του Βρετανού Πρωθυπουργού κινήθηκαν αστραπιαία και τον ακινητοποίησαν αλλά το περιστατικό είχε ήδη καταγραφεί από τις τηλεοπτικές και φωτογραφικές κάμερες.

Ο νεαρός συνελήφθη αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Ο συναγερμός έληξε όταν διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος Ντίν Φάρλεϊ, απλώς έκανε... τζόγκινγκ πηγαίνοντας σε τοπικό γυμναστήριο.

Ο ίδιος, «ανέβασε» την περιπέτειά του στο Facebook σχολιάζοντας ειρωνικά: «Μάλιστα, είμαι παντού στις ειδήσεις ως ο <διαδηλωτής που επιτέθηκε στον Ντέιβιντ Κάμερον στο Λίντς. Ναι, αν αποκαλείς έτσι το να πέφτεις πάνω σε κάποιον τη ώρα που τρέχεις και στη συνέχεια δέχεσαι επίθεση από μιζή ντουζίνα ένστολων».
Η αστυνομία του Γιόρκσαϊρ τουίταρε μάλλον φλεγματικά: «Δεν συνέβη κάτι απαίσιο. Απλά ήταν ένας λάθος άνδρας σε μια λάθος στιγμή».

«Ένας 28χρονος Βρετανός συνελήφθη και κρατήθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα αφότου προσέγγισε την ομάδα του πρωθυπουργού. Δεν υπήρξαν απειλές και αφού ελέγχθηκαν τα προσωπικά στοιχεία του άνδρα, εκείνος αφέθηκε ελεύθερος και του επετράπη να φύγει» διευκρίνισε στην ανακοίνωσή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ