Στο σφυρί το χλιδάτο ιδιωτικό τζετ της TESCO αντί 30 εκατ. ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Στο σφυρί το χλιδάτο ιδιωτικό τζετ της TESCO αντί 30 εκατ. ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μέρες της πολυτέλειες αποτελούν πλέον παρελθόν για τα στελέχη της TESCO. Ο νέος CEO αποφάσισε ότι η εταιρεία πρέπει να χτίσει τις βάσεις της από την αρχή, ξεπουλώντας ότι θεωρεί ο ίδιος περιττό και ξεκινά από το πολυτελές τζετ Gulfstream G550!

Το σκάνδαλο της προηγούμενης εβδομάδας όπου η εταιρεία παρουσίαζε αυξημένα κέρδη, ήταν μόνο η αρχή. Η κατακόρυφη πτώση της μετοχής μέχρι και 8% αλλά και η αλλαγή από τον υπεύθυνο λογιστηρίου μέχρι και τον διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο της εταιρείες, σηματοδοτούν τη νέα εποχή στην οποία θα προσπαθήσει να σταθεί όρθια η TESCO.

Ο νέος CEO αποφάσισε ότι κάθε λίρα, η οποία θα μένει στα ταμεία πλέον θα είναι ένα κέρδος. Έτσι, πήρε την απόφαση να βγάλει στο «σφυρί» το πολυτελές τζετ, το οποίο χρησιμοποιούσαν τα στελέχη της εταιρείες για τις μετακινήσεις τους σε όλο τον κόσμο.

Σχεδόν 14 στελέχη είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο τζετ, το οποίο είναι ένα από τα τέσσερα που κατέχει στον στόλο της η αγγλική εταιρεία εμπορίας τροφίμων.

To συγκεκριμένο αεροπλάνο περιελάμβανε εκτός από άνετους χώρους ταξιδίου για τους επιβάτες, υπέρδιπλα κρεβάτια για τα υπερατλανικά ταξίδια, τηλεοράσεις, DVD καθώς και μπαρ με εκλεκτή ποικιλία κρασιών.

Όλα αυτά βέβαια πριν οι ορκωτοί λογιστές της Deloitte ανακαλύψουν την τρύπα δεκάδων εκατομμυρίων, γεγονός που ανάγκασε τον Ντέιβ Λιούις να πάρει αυτή τη γενναία απόφαση αλλάζοντας εντελώς το status της εταιρείας από εδώ και πέρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολυτελές τζετ TESCO
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ