Με πυροβόλο «γάζωσαν» τον επιχειρηματία στην Τρίπολη -Τραύματα σε κεφάλι, θώρακα και χέρι - iefimerida.gr

Με πυροβόλο «γάζωσαν» τον επιχειρηματία στην Τρίπολη -Τραύματα σε κεφάλι, θώρακα και χέρι

Με πυροβόλο «γάζωσαν» τον επιχειρηματία στην Τρίπολη -Τραύματα σε κεφάλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πρώτα στοιχεία από τη νεκροψία δείχνουν ότι οι δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία στην Τρίπολη τον «γάζωσαν» με πυροβόλο όπλο. Ο 42χρονος ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου στην περιοχή δέχθηκε σφαίρες στο κεφάλι, το θώρακα και το αριστερό του χέρι.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής σε κεντρικό δρόμο της Τρίπολης, με τη δολοφονία του να έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ύστερα από την ολοκλήρωση της νεκροψίας- νεκροτομής που ενεργήθηκε στην Κόρινθο από την ιατροδικαστική υπηρεσία, το θύμα φέρει τραύματα στο κεφάλι, τον θώρακα και στο αριστερό άνω άκρο, από πυροβόλο όπλο.

Επί της οδού Ουάσιγκτον και στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 42χρονου, τα συνεργεία της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών και του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου ολοκλήρωσαν την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου και νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ