Spa στην Πράγα: Εκεί όπου οι επισκέπτες κάνουν μπάνιο σε μπίρα και πίνουν ασταμάτητα [βίντεο & εικόνες] - iefimerida.gr

Spa στην Πράγα: Εκεί όπου οι επισκέπτες κάνουν μπάνιο σε μπίρα και πίνουν ασταμάτητα [βίντεο & εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τσεχικό «νέκταρ» ακούει στο όνομα μπίρα και στην Πράγα ανθεί το είδος χαλάρωσης «Beer Spa». Συγκεκριμένα, οι Τσέχοι από την εποχή του Μεσαίωνα θεωρούσαν ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό τα συστατικά της μπίρας και τονίζουν πως το beer spa τους έχει σε εκείνη την εποχή τις ρίζες του.

Ο επισκέπτης ενός beer spa θα μπει σε ένα ιδιότυπο τζακούζι το οποίο έχει γεμίσει με ζύθο αντί για νερό, στους 37 βαθμούς Κελσίου. Η ζεστή θερμοκρασία του διατηρείται και στα 30 λεπτά που διαρκεί η συνεδρία στο τζακούζι, καθώς έτσι η μαγιά, ο λυκίσκος και το κριθάρι εκκρίνουν τις ευεργετικές τους ουσίες, όπως βιταμίνες, υδατάνθρακες και πρωτεΐνες.

Εννοείται πως ο επισκέπτης έχει την παράλληλη δυνατότητα να απολαμβάνει το μπάνιο μπίρας πίνοντας και όσο θέλει από το συγκεκριμένο ποτό.

Στη συνέχεια παρέχεται και η δυνατότητα 20λεπτου μασάζ με έλαια και προϊόντα και πάλι από μπίρα.

Στο τέλος, ο επισκέπτης, αφού καταβάλει 100 ευρώ για την ιδιότυπη αυτή θεραπεία spa, παίρνει ως σουβενίρ και ένα μπουκάλι μπίρας Bernard.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπύρα σπα Πράγα μπίρα spa beer spa
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ