Εχει και η Νέα Υόρκη το δικό της «μπουγατσάν» -Οταν το κρουασάν συνάντησε όχι την μπουγάτσα, αλλά το πρέτσελ [εικόνες]

Eφευρετικότητα στην κουζίνα; Όντως, αυτό είναι το ζητούμενο σε μια εποχή που οι γεύσεις μοιάζουν να έχουν κορεστεί. Στη Θεσσαλονίκη η Estrella έγινε διεθνώς γνωστή μέσω της δημιουργίας του επικού μπουγατσάν -ναι, διασταύρωση μπουγάτσας με κρουασάν. Στη Νέα Υόρκη η νέα θρησκεία του σνακ προσκυνά το City Bakery και τη νέα του δημιουργία: το πρέτσελ-κρουασάν!

Tι είναι το πρέτσελ-κρουασάν; Ο ιδανικός συνδυασμός του αλατισμένου, σκληρής επιφάνειας πρέτσελ με το αφράτο και βουτυρένιο κρουασάν. Στρώματα βουτυρένιας ζύμης που ξεδιπλώνονται σε ένα τέλειο σπιράλ για να καταλήξουν σε ένα τραγανό εξωτερικό κέλυφος με τη γεύση πρέτσελ και τους γνωστούς κόκκους χοντρού αλατιού. Βουτυρένιο και αλμυρό μαζί!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ