Απίστευτο κόλπο οδηγού νταλίκας για να μην πληρώνει διόδια - iefimerida.gr

Απίστευτο κόλπο οδηγού νταλίκας για να μην πληρώνει διόδια

Απίστευτο κόλπο οδηγού νταλίκας για να μην πληρώνει διόδια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο κόλπο είχε εμπνευστεί οδηγός νταλίκας, προκειμένου να αποφεύγει να πληρώνει τα διόδια. Ο συγκεκριμένος για μεγάλο χρονικό διάστημα περνούσε σηκώνοντας στις μπάρες, ενώ είχε στη διάθεσή του... συλλογή από πλαστές πινακίδες.

Ο οδηγός συνελήφθη από άνδρες της Τροχαίας στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής στον κόμβο Εγνατίας- Ιωαννίνων. Από την έρευνα προέκυψε ότι η νταλίκα με την οποία έκανε μεταφορές στο εξωτερικό είχε πλαστές πινακίδες. Επιπλέον όμως, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός είχε στο όχημα επιπλέον πλάστες πινακίδες με διαφορετικούς αριθμούς κυκλοφορίας, τους οποίους χρησιμοποιούσε προκειμένου να περάσει τους σταθμούς διοδίων χωρίς να πληρώσει.

Η Εγνατία Οδός Α.Ε, είχε καταγγείλει την αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων τα όσα συνέβαιναν με την συγκεκριμένη νταλίκα και τα ξημερώματα στήθηκε μπλόκο. Ο 49χρονος οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ