Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν θα στηρίξουμε κυβέρνηση κομματικού σωλήνα - iefimerida.gr

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν θα στηρίξουμε κυβέρνηση κομματικού σωλήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας στο πλαίσιο κεντρικής συγκέντρωσης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης ξεκαθάρισε πως δεν βρίσκεται στον προθάλαμο ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της Νέας Δημοκρατίας και ότι δεν θα στηρίξει κυβέρνηση κομματικού σωλήνα, όπως δήλωσε.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωράκης, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών τόνισε ότι «υπάρχουν στιγμές που λες ότι οι εκλογές πρέπει να γίνουν νωρίτερα αλλά κανείς δεν επενδύει σε μια χώρα που δεν έχει πολιτική σταθερότητα, εάν πάντως αυτή η κυβέρνηση συνεχίσει να είναι αυτή που είναι, να πάμε σε εκλογές».

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ίδια στιγμή μιλώντας για την αναβολή της συνάντησης με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι «δεν είμαι στον προθάλαμο ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε του Σαμαρά. Δεν είμαι στον προθάλαμο κανενός. Έχουμε ολοκληρωμένη πρόταση για τη χώρα και θα ξαναζητήσω συναντήσεις αλλά όχι με τη λογική, πες μου τι θέλεις, για να είσαι μαζί μου».

Ο κ. Θεοδωράκης, αναφέρθηκε και στην «πόλεμο που δέχεται το Ποτάμι επισημαίνοντας ότι «Το Ποτάμι δεν θα στηρίξει μία κυβέρνηση του κομματικού σωλήνα, είτε δεξιού είτε αριστερού. Διαδίδουν ψέματα για το Ποτάμι, γιατί ξέρουν ότι την καρέκλα δεν θα την πάρουν, αν το Ποτάμι δυναμώσει. Χρειάζεται μία κυβέρνηση πατριωτική, η εθνική Ελλάδος. Η χώρα δεν έχει ανάγκη τον κομματικό σωλήνα και το Ποτάμι πρέπει να είναι η τρίτη δύναμη της χώρας, όμως όχι με 5%, αλλά 15%. Το συμφέρον της χώρας είναι να βάλουν στο παιχνίδι ένα τίμιο, καινούριο παίχτη. Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά στον παράδεισο και πολύ κοντά στην κόλαση, αν δεν αλλάξουμε κάποια πράγματα ριζικά, θα φτάσουμε στην κόλαση, θα γίνουμε Ιφιγένειες."

Τέλος ο επικεφαλής του Ποταμιού προσκάλεσε και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και να επισκεφτούν και να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών της Καλαμάτας. «Ο δρόμος είναι ένας και δεν υπάρχει άλλος. Η λύση ότι κάποια στιγμή θα βρέξει λεφτά και ότι κάποιοι θα μας δώσουν τσάμπα χρήμα δεν υπάρχει. Αυτό το τσάμπα χρήμα θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά. Άρα, το θέμα είναι τα χέρια μας. Τα χέρια των ανθρώπων εδώ στην περιοχή. Αυτό είναι το δίδαγμα και γι αυτό έκατσα αυτές τις 2 μέρες εδώ στη Μεσσηνία και για να μιλήσω με τους ανθρώπους και για να μεταδώσω αυτό το μήνυμα. Προσκαλώ και τους άλλους πολιτικούς ηγέτες αντί να μιλούν μέσα από κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης να βγουν στην πλατεία της Καλαμάτας και να δεχθούν τα ερωτήματα του κόσμου. Να τολμήσουμε να συζητήσουμε με τον κόσμο και να μην κάνουμε μονολόγους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ