Οι διαδηλωτές του Χονγκ Κονγκ έγιναν... βιντεοπαιχνίδι - iefimerida.gr

Οι διαδηλωτές του Χονγκ Κονγκ έγιναν... βιντεοπαιχνίδι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς μπορείτε να προστατευθείτε από τα δακρυγόνα και την αστυνομία, ενώ επανδρώνετε τα οδοφράγματα στις πορείες διαμαρτυρίας του Χονγκ Κονγκ; Απελευθερώστε την οργή της κινεζικής θεότητας Γκουάν Γιού. Αυτή είναι μία από τις επιλογές που σας δίνει το νέο βιντεοπαιχνίδι που είναι βασισμένο στο umbrella movement.

Το «Yellow Umbrella» μετράει ήδη περισσότερα από 40.000 downloads από το κατάστημα του Google Play από την κυκλοφορία του την Δευτέρα, ωστόσο οι προγραμματιστές του παιχνιδιού δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο, ότι δεν έχουν ακόμη λάβει έγκριση από την Apple, ενώ το παιχνίδι τους απουσιάζει αισθητά από το online κατάστημα της Google στην ηπειρωτική Κίνα.

Το παιχνίδι βάζει τους παίκτες σε ένα οδόφραγμα ως διαδηλωτές απέναντι από τις γραμμές των αστυνομικών, οργισμένους ντόπιους και αρχηγούς, ακόμη και τον αρχηγό του Χονγκ Κονγκ Leung Chun-Ying ντυμένο σαν λύκο.

Η λογική του παιχνιδιού είναι παρόμοια με το εξαιρετικά δημοφιλές Plants vs Zombies, αφού τοποθετείς τα υλικά που διαθέτεις σαν οδόφραγμα σε μια μορφή άμυνας. Και όταν τα πράγματα γίνονται πραγματικά δύσκολα, οι διαδηλωτές καλούν τον Γκουάν Γιού έναν δημοφιλή Κινέζο θεό για προστασία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χονγκ Κονγκ βιντεοπαιχνίδι umbrella movement
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ