Μεγάλη επιχείρηση στο Ιλιον: Φόβοι για εγκλωβισμένους σε πλημμυρισμένο πάρκινγκ -Ξεπέρασε τα 2 μέτρα το νερό - iefimerida.gr

Μεγάλη επιχείρηση στο Ιλιον: Φόβοι για εγκλωβισμένους σε πλημμυρισμένο πάρκινγκ -Ξεπέρασε τα 2 μέτρα το νερό

Μεγάλη επιχείρηση στο Ιλιον: Φόβοι για εγκλωβισμένους σε πλημμυρισμένο πάρκινγκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόλυτο χάος επικρατεί σε αρκετές περιοχές της Αττικής μετά από τις δυνατές νεροποντές που χτύπησαν την περιοχή από το πρωί της Παρασκευής. Στο Ιλιον διεξάγεται αυτή τη στιγμή μεγάλη επιχείρηση, καθώς, υπάρχουν φόβοι για εγκλωβισμένους σε σούπερ μάρκετ.Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο πάρκινγκ μεγάλου σούπερ μάρκετ στην οδό Θηβών έχουν πλημμυρίσει, ενώ η στάθμη του νερού ξεπέρασε τα δύο μέτρα.

Εντός του πάρκινγκ φέρεται να υπάρχουν εγκλωβισμένα περισσότερα από δέκα αυτοκίνητα πελατών, ενώ, εκφράζονται φόβοι ότι υπάρχει εγκλωβισμένος πολίτης μέσα στο υπόγειο.

Τις τελευταίες ώρες το πρόβλημα επικεντρώνεται στο Περιστέρι, την Πετρούπολη, το Ίλιον και το Μενίδι. Πριν από λίγη ώρα στην οδό Κύπρου στο Μενίδι, η Πυροσβεστική χρειάστηκε να απεγκλωβίσει τρία άτομα μέσα από ένα αυτοκίνητο, το οποίο παρασύρθηκε από ορμητικά νερά ρέματος.

Αυτή την ώρα επιχειρούν σε όλο το λεκανοπέδιο 100 πυροσβέστες με 50 οχήματα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, θα χρειαστεί να επιχειρούν για αρκετές ώρες ακόμα, μέχρι να αποκατασταθούν τα προβλήματα.

Έντονα είναι και τα προβλήματα στους δρόμους, με τις μεγάλες οδικές αρτηρίες να είναι κυριολεκτικά μπλοκαρισμένες. Με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται εδώ και ώρες οι οδηγοί στις λεωφόρους Κηφισίας, Αλεξάνδρας, Μεσογείων, στην παραλιακή, στον Κηφισό και τη Συγγρού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ