Τα διάσημα μοντέλα «σνομπάρουν» το Λονδίνο - iefimerida.gr

Τα διάσημα μοντέλα «σνομπάρουν» το Λονδίνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το φετινό fashion week του Λονδίνου ήταν φτωχό σε παρουσίες διάσημων μοντέλων, καθώς οι σταρ της πασαρέλας προτιμούν τα γενναία μεροκάματα σε άλλες πρωτεύουσες της μόδας όπως είναι το Παρίσι, το Μιλάνο και η Νέα Υόρκη.

Σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής Guardian αναφέρει πως παρατηρείται μια μαζική φυγή των διάσημων μοντέλων από το Λονδίνο καθώς οι αμοιβές τους από τους Βρετανούς σχεδιαστές κάθε άλλο παρά δελεαστικές είναι.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει μια εκπρόσωπος του γνωστού πρακτορείου μοντέλων Premier Models «Τα διάσημα μοντέλα όπως η Kate Moss κάνουν μόνο guest εμφανίσεις αφού δεν έχουμε πλέον τα χρήματα που απαιτούν», ενώ η δημιουργός του πρακτορείου εξηγεί « Οι βρετανοί σχεδιαστές δεν είναι ρεαλιστές. Προσφέρουν τις ίδιες αμοιβές που πρόσφεραν το 1983!» και προσθέτει « Μπορούμε να προσφέρουμε από 500 μέχρι και 5 000 λίρες για να εμφανιστεί ένα διάσημο μοντέλο σε μια επίδειξη, όμως στο Μιλάνο το ίδιο μοντέλο θα πάρει 10 000 λίρες!».

Αυτά είναι προβλήματα!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ