«Πανικός» στο πλατό: Οταν ο Μπραντ Πιτ έφτυσε την τσίχλα του στη μούρη του Γαλιφιανάκη [βίντεο] - iefimerida.gr

«Πανικός» στο πλατό: Οταν ο Μπραντ Πιτ έφτυσε την τσίχλα του στη μούρη του Γαλιφιανάκη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει να χαρίζει άφθονο γέλιο η εκπομπή του Ζακ Γαλιφιανάκη, «Between two Ferns», ενώ ο τελευταίος διάσημος που δέχθηκε να... υποστεί τα βασανιστήρια του Ελληνοαμερικανού κωμικού ήταν ο Μπραντ Πιτ.Σε ακόμη μία εκτός ορίων εκπομπή, ο Γαλιφιανάκης επέλεξε να κάνει τη λάθος ερώτηση στον σταρ του Χόλιγουντ. «Πες μου, όταν πρωτογνώρισες την Αντζελίνα, ήταν μια κλασική ιστορία αγάπης, όπως όταν ο Ρος είδε τη Ρέιτσελ; Ξέρεις, από τη σειρά "Φιλαράκια", την έχεις δει;» ήταν η απαγορευμένη ερώτηση, με σαφείς αναφορές στην σχέση του Μπραντ Πιτ με την Τζένιφερ Ανιστον. Ο Γαλιφιανάκης, βέβαια, δεν έμεινε εκεί, αλλά έβαλε να παίζει και το κλασικό τραγούδι τίτλων της σειράς.

Η απάντηση του ηθοποιού ήταν η... κατάλληλη, καθώς ο Μπραντ Πιτ έφτυσε την τσίχλα που μασούσε στα μούτρα του κωμικού.

Η εκπομπή, βέβαια, είναι σατιρική και οι συμμετέχοντες δέχονται να μπουν στην «παράνοια» του Γαλιφιανάκη, ωστόσο τα επεισόδια συνεχίζουν είναι ξεκαρδιστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ