Δολοφονική επίθεση λευκού καρχαρία σε πολυσύχναστη παραλία - iefimerida.gr

Δολοφονική επίθεση λευκού καρχαρία σε πολυσύχναστη παραλία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας επιτέθηκε και σκότωσε ένα 20χρονο τουρίστα σε παραλία της Αυστραλίας. Οι λουόμενοι έπαθαν σοκ όταν ξαφνικά εμφανίστηκε το κήτος και στην κυριολεξία κατασπάραξε το νεαρό σερφερ, ο οποίος ήταν πάνω στη σανίδα του.Η επίθεση σημειώθηκε κοντά στο ακρωτήριο Naturaliste στα νοτιοδυτικά της Δυτικής Αυστραλίας και οι κινήσεις τοτς του καρχαρία ήταν τόσο γρήγορες με τους αυτόπτες μάρτυρες να υποστηρίζουν πως ο καρχαρίας επιτέθηκε από πίσω, χωρίς ο νεαρός να τον αντιληφθεί και με το που τον δάγκωσε, το τράβηξε κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Αμέσως επικράτησε πανοικός στην παραλία και όλοι έτρεξαν να βγουν έξω από το νερό. ο κ.Κερτ Μόρισ ήταν μόλις δυο μέτρα μακρι΄από το θύμα και η περιγραφή τουείναι ανατριχιαστική. «Ήμασταν μόλις 50 μέτρα από την ακτή, όταν ξαφνικά κάτι επιτέθηκε στο νεαρό και τον έκοψε στα δύο!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ