Μητριά-κτήνος στην Κίνα επιχείρησε να βασανίσει μέχρι θανάτου 7χρονο αγοράκι [εικόνα & βίντεο]

Μια απίστευτης αγριότητας ιστορία βγήκε στο φως της δημοσιότητας στην επαρχία Γκουίσου της Κίνας, με ένα παιδάκι να ζει από θαύμα.

Μητριά 30 ετών, για να εκδικηθεί τον σύζυγό της που ζήτησε διαζύγιο, μετέβη στο σχολείο του 7χρονου γιου του, τον πήρε προφασιζόμενη ότι θα τον πήγαινε στον γιατρό, για να ακολουθήσουν τα απίστευτα βάσανα του μικρού.

Μετέφερε τον επτάχρονο Τζεν σε εγκαταλελειμμένο ανθρακωρυχείο, τον χτύπησε βάναυσα με μπουνιές και κλωτσιές, του πετούσε πέτρες και άλλα αιχμηρά και βαριά αντικείμενα, ενώ επιχείρησε να τον στραγγαλίσει με ένα μαντήλι, με αποτέλεσμα ο πιτσιρικάς να χάσει τις αισθήσεις του. Η Τινγκ Λιανγκ θεώρησε πως είχε πεθάνει, τον πέταξε σε έναν λάκκο και τον εγκατέλειψε.

Όμως, ο Τζεν ήταν τυχερός και επέζησε. Τρεις μέρες μετά, και αφού οι Αρχές ειδοποιήθηκαν για την εξαφάνιση, η 30χρονη ομολόγησε όσα έκανε και οι αρμόδιοι τον βρήκαν, σε κακή κατάσταση.

Αμέσως διακομίσθηκε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ η μητριά-κτήνος αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για απαγωγή και απόπειρα δολοφονίας, που ισοδυναμούν με φυλάκιση 15 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα 7χρονος βασανισμός Τζεν Γκουίσου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ