Το twitter αποθεώνει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού: «Αυτός ο Ρομπέρτο είναι ικανός να σώσει και την ελληνική οικονομία» - iefimerida.gr

Το twitter αποθεώνει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού: «Αυτός ο Ρομπέρτο είναι ικανός να σώσει και την ελληνική οικονομία»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε της Γιουβέντους 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας αυτής το χρωστάει στον Ρομπέρτο, ο οποίος πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν αυτός που κράτησε όρθια την ομάδα του Μίτσελ στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, όταν η Γιουβέντους άρχισε να πιέζει ασφυκτικά για να φτάσει στην ισοφάριση. Ειδικά η απόκρουση στο σουτ του Μοράτα έχει γίνει πρώτο θέμα σε ολόκληρο τον ιταλικό Τύπο.

Tρέλανε και το twitter ο Ισπανός

Χαρακτηριστικές ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, κάθε φορά που ο Ρομπέρτο απομάκρυνε σουτ των Ιταλών. Ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά τιτιβίσματα ανέφεραν:

«Αυτός ο Ρομπέρτο είναι ικανός να σώσει και την ελληνική οικονομία»

«Ο Ρομπέρτο ήταν ο πρώτος που έπιασε τις Καρυάτιδες»

«Ο Ρομπέρτο κατέβασε στόρια, πατζούρια και τρεις ταινίες από τόρεντ»

«Το μόνο που δεν έχει πιάσει ακόμα ο Ρομπέρτο είναι παιδί»

«Ρίχνω κατάρα στον Ρομπέρτο και περιμένω να πιάσει»

«Πέταξα να σπάσω την τηλεόραση από τα νεύρα μου και την έπιασε ο Ρομπέρτο»

«Ευτυχώς δεν ήταν σήμερα η κλήρωση του Τζόκερ γιατί ο Ρομπέρτο ήταν ικανός να την πιάσει»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Γιουβέντους Ρομπέρτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ