Aυτές οι υπέροχες, αισθαντικές, τολμηρές γυναίκες ήταν τα πρώτα pin-up girls που αναστάτωσαν τους άντρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Aυτές οι υπέροχες, αισθαντικές, τολμηρές γυναίκες ήταν τα πρώτα pin-up girls που αναστάτωσαν τους άντρες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις καρφίτσωναν στον τοίχο. Λάγνα κορίτσια, αισθαντικά, αποκαλυπτικά, με ένα μόνιμο χαμόγελο αθωότητας στο πρόσωπο, με τσαχπινιά που έκανε ακόμη πιο σέξι την εικόνα τους. Ο μεγάλος εκδοτικός οίκος Τaschen κυκλοφορεί ένα λεύκωμα με φωτογραφίες των πρώτων πραγματικών κοριτσιών που έγιναν τα μοντέλα για αυτές τις pin-up αφίσες. Από την πραγματική σάρκα στη ζωγραφική η απόσταση δεν αλλάζει πολλά.

Ο γκουρού των pin-up δεν ήταν άλλος από τον Gil Elvgren, o oποίος καθόρισε το στυλ των κοριτσιών pin-up, κυρίως όσον αφορά στην έκφραση του προσώπου τους. Το έργο του αγαπήθηκε και αγοράστηκε με πάθος πριν από δεκαετίες, και τώρα του αποτίεται φόρος τιμής από τον εκδοτικό οίκο της αισθητικής και της σύγχρονης τέχνης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κορίτσια σέξι pin up Taschen μοντέλο. λεύκωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ