Τα ζώδια της Πέμπτης 23 Οκτωβρίου

Κριός

Για σας τους Κριούς, η έκλειψη αυτή, φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά. Προσέχετε και την υγεία σας. Ελάτε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάτε. Ευτυχώς, ο Δίας, που ευνοεί τα σχέδιά σας, σας οδηγεί σε ένα νέο πλάνο ζωής! Οι σχέσεις σας, που αυτόν τον καιρό είχαν περάσει κάποιες αναταράξεις, φαίνεται να ηρεμούν σιγά σιγά.

Ταύρος

Η έκλειψη Ηλίου, απέναντι από το ζώδιό σας, σας δημιουργεί φόρτιση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Προσέχετε γενικότερα σήμερα τις σχέσεις σας, οι οποίες μπορεί να περάσουν σε άλλη φάση. Ωστόσο, ο Ποσειδώνας σάς δίνει την έμπνευση και τον οραματισμό που χρειάζεστε ώστε να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε θέματα και εμπόδια, τα οποία υπάρχουν τώρα. Επωφεληθείτε, λοιπόν.

Δίδυμοι

Αυτή η έκλειψη Ηλίου, τα αποτελέσματα της οποίας μάλιστα θα έχουν και διάρκεια, είναι κάπως περίεργη για σας τους Διδύμους! Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την υγεία ή με την εργασίας σας έρχεται τώρα στο προσκήνιο και σας απασχολεί ιδιαίτερα. Επίσης, ο ανάδρομος Ερμής δεν σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τις υποθέσεις που έχουν σχέση με τα επιχειρηματικά σας σχέδια, με την συναισθηματική σας ζωή, αλλά και με τα παιδιά. Κάποια πράγματα καθυστερούν. Στο τέλος όμως της εβδομάδας, που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά, πολλά ζητήματα αρχίζουν να τακτοποιούνται. Οι Δίδυμοι των τελευταίων ημερών, με τον Άρη απέναντί σας, προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και προσέχετε για μικροατυχήματα. Μην επιτρέπετε σε φίλους να παρεμβαίνουν στα θέματά σας, γιατί έτσι δεν θα έχουν την πορεία που επιθυμείτε. Ο Δίας ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 17 Ιουνίου, αν και πολλά από αυτά που επιδιώκετε τώρα θα πραγματοποιούνται λίγο αργότερα. Μην ανακόπτετε την πορεία σας. Προσέχετε την υγεία σας και την εργασία σας.

Καρκίνος

Αυτή η έκλειψη Ηλίου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας τους Καρκίνους, αφού σας ανοίγει νέους δρόμους στην συναισθηματική σας ζωή αλλά και στα οικονομικά σας, γενικότερα. Ένα σχέδιο που είχατε για τα οικονομικά σας έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Προωθήστε το. Ωστόσο, κάποια οικογενειακά σας θέματα ακόμη σας απασχολούν.

Λέων

Εσείς οι Λέοντες, με τον κυβερνήτης σας Ήλιο να περνά στον Σκορπιό, αλλάζετε διάθεση! Οικογενειακά, πολύ σημαντικά θέματα, σας απασχολούν άμεσα. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα τις οικογενειακές σας υποθέσεις, οι οποίες έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7-8 Αυγούστου τα πράγματα δείχνουν ιδιαίτερα ευνοϊκά. Ο Κρόνος, βέβαια, εξακολουθεί να σας θυμίζει τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας (φίλοι, αδέλφια) αλλά και γενικότερα η κοινωνική σας ζωή σάς δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς. Οι Λέοντες των τελευταίων ημερών ασχοληθείτε με τα παιδιά και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παρθένος

Παρθένοι μου, η έκλειψη Ηλίου επηρεάζει θετικά εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, αλλάζοντας το σκηνικό της ζωής σας! Οι φίλοι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας βοηθούν. Εκείνα τα οικονομικά σας βεβαίως, καθυστερούν. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις δυο τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα πρέπει να προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Ο Κρόνος, όμως, ωθεί κάποια πρόσωπα κύρους να σας προσφέρουν την βοήθειά τους. Αν έχετε γεννηθεί στο τέλος Αυγούστου, προσέχετε τις λαθεμένες εκτιμήσεις.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς, η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό, όπου σήμερα κάνει την είσοδό της και ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικονομικά σας θέματα. Μάλιστα, εάν τα χειριστείτε σωστά, ενδεχομένως να βγείτε και κερδισμένοι. Βέβαια, ο Ερμής στο ζώδιό σας μπορεί να φέρνει ακόμα παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και καθυστερήσεις. Παρ' όλα αυτά βρίσκεστε σε μια περίοδο κατά την οποία πολλά μπορούν να διορθωθούν. Προσέχετε πώς χειρίζεστε το λόγο και μην τρέχετε όταν οδηγείτε.

Σκορπιός

Η έκλειψη του Ηλίου στο ζώδιό σας είναι ιδιαίτερα δυνατή για σας τους Σκορπιούς, καθώς μπορεί να δημιουργήσει απρόβλεπτα γεγονότα, τα οποία ίσως έχουν σχέση με τα επαγγελματικά αλλά και τα προσωπικά σας θέματα. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια, καθώς υπάρχει ισχυρό παρασκήνιο. Σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την επαγγελματική ή την κοινωνική σας ζωή τώρα παρουσιάζεται μια έντονη δραστηριότητα, την οποία όμως θα πρέπει να αξιολογήσετε σωστά. Οι Σκορπιοί των τελευταίων ημερών θα πρέπει να προσέχετε, καθώς ο Κρόνος δημιουργεί προβλήματα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Τα έξοδά σας τρέχουν.

Τοξότης

Αυτή η έκλειψη Ηλίου δημιουργεί ένα άγχος και μια σοβαρή ανησυχία σε σας τους Τοξότες! Ελάτε πιο κοντά σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας τα οποία σας αγαπούν. Όμως, θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή την υγεία σας έρχονται τώρα στο προσκήνιο. Ο Δίας ευνοεί ιδιαίτερα εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 8-10 Δεκεμβρίου, ενώ πολλές αλλαγές θα μπορούσαν να συμβούν γενικότερα στην ζωή σας. Σιγά σιγά ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σας, επηρεάζοντας μόνο εσάς που έχετε γεννηθεί τις δύο τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Σε σας δίνει δύναμη, διάθεση για δράση, σεξουαλική ενέργεια, αλλά και μια βιασύνη, την οποία θα πρέπει να αποφύγετε.

Αιγόκερως

Για σας τους Αιγόκερους των πρώτων ημερών αυτή η έκλειψη Ηλίου είναι θετική, ενώ μπορείτε να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Όμως, κάποια θέματα που έχουν σχέση με τα επαγγελματικά σας δείχνουν να καθυστερούν σε κάποια φάση. Το παρασκήνιο, το οποίο είναι ακόμη ενεργό, σταδιακά έρχεται στο φως και σας αποκαλύπτονται πολλά. Οι αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή δεν λείπουν για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 2-4 Ιανουαρίου. Δυνατοί φίλοι σας βοηθούν.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους των πρώτων ημερών, του Ιανουαρίου δηλαδή, δεν είναι καλή αυτή η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό. Ένα επαγγελματικό ή ένα κοινωνικό σας θέμα ίσως σας φορτίσει. Τα ταξίδια, οι σπουδές ή οι νομικές σας υποθέσεις δεν ευνοούνται. Σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας θα δεχθείτε βοήθεια. Οι φίλοι σας σας αγαπούν. Η καθημερινή σας ζωή αλλάζει, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 5-7 Φεβρουαρίου.

Ιχθείς

Αυτή η έκλειψη Ηλίου είναι ιδανική για σας τους Ιχθύς των πρώτων ημερών! Τώρα σας ανοίγονται δρόμοι για ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Όμως, ένα οικονομικό σας θέμα ακόμη καθυστερεί. Στον τομέα της εργασίας σας ίσως παρουσιαστούν κάποιες αβέβαιες εξελίξεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις δύο τρεις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας προσέχετε τα κρυολογήματα και τα μικροατυχήματα. Οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί τον Φεβρουάριο θα δείτε τα σχέδιά σας να προωθούνται.

Πηγή: astrologos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ