Στον εισαγγελέα για τον «κουμπαρά» ο Καμμένος - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα για τον «κουμπαρά» ο Καμμένος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον εισαγγελέα θα καταθέσει σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος σχετικά με τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της επικείμενης προεδρικής εκλογής.

Την Τρίτη το κατώφλι του εισαγγελικού γραφείου πέρασε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος ήταν ο πρώτος που είχε μιλήσει, τον περασμένο Σεπτέμβριο, για παροχές σε βουλευτές προκειμένου να μη γίνουν πρόωρες εκλογές.

ως μάρτυρας Την ίδια ημέρα κατέθεσε και ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γιάννης Πανούσης, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση.

Την περασμένη εβδομάδα κατέθεσαν στον εισαγγελέα ο Αιμίλιος Λιάτσος, διευθυντής της εφημερίδας «Kontra News», που δημοσίευσε τις επίμαχες καταγγελίες, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει την πηγή της πληροφόρησής του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τσίπρα, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ